Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criză de apă, foamete, dispariția speciilor. Cum va arăta viața pe Terra peste 30 de ani - Raport ONU

Publicat:

Viata pe Terra, asa cum o stim noi, va fi inevitabil transformata de schimbarile climatice atunci cand copiii nascuti in 2021 vor implini 30 de ani sau chiar mai devreme, avertizeaza un proiect de raport al specialistilor de la GIEC (Grupul interguvernamental de experti in evolutia climei, organism al ONU), relateaza miercuri AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grupul PPE Creștin-Democrat din Parlamentul European este singurul care garanteaza ca modul nostru de viața, european și creștin, nu va fi alterat!

13:51, 19.04.2024 - Ca europarlamentar liberal roman, eu cred ca pentru a ne pregati mai bine – ca sa facem fața provocarilor viitorului – trebuie sa invațam din dificultațile prezentului, in primul rand pentru a nu le repeta!

Multe din companiile zombi sunt ținute in viața din banii contribuabililor (expert)

13:00, 04.04.2024 - Este norma ca in situații de criza sa avem masuri care ajuta companiile sa mearga mai departe, dar exista tendința ca aceste masuri sa dureze mai mult decat criza in sine. Multe din companiile zombi sunt ținute in viața de programe guvernamentale, din banii contribuabililor,” a spus Paul-Dieter Cirlanaru,…

Tone de alimente sunt aruncate zilnic la gunoi. Risipa alimentara duce la foamete și schimbari climatice – raport ONU

16:55, 27.03.2024 - Omenirea risipește alimente care reprezinta mai mult de 1 miliard de mese in fiecare zi, in timp ce sute de milioane de persoane sufera de foame, iar risipa alimentara este și motorul schimbarilor climatice, arata un nou raport ONU, citat de CNN.

Povestea de viața impresionanta a lui George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb. A murit astazi la 74 de ani

12:15, 26.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce George Nicolescu a murit. Artistul care s-a nascut orb a avut o poveste de viața impresionanta și s-a stins din viața la 74 de ani. A lasat in urma o soție și doi copii.

Cuba este in pragul unei noi revoluții sangeroase: o foamete greu de imaginat a lovit intreaga țara/ VIDEO

13:36, 21.03.2024 - Criza economica din Cuba a atins niveluri atat de ridicate, incat protestelor populare din ultimele zile li s-au alaturat și oameni care se definesc public drept "revoluționari" și simpatizanți ai guvernului. Pe rețelele de socializare a devenit viral videoclipul unei femei care, chiar și in fața riscului…

Oamenii de știința sunt cu un pas mai aproape de a creea in laborator viața de la zero

06:10, 15.03.2024 - Cercetatorii de la Institutul Salk pentru Studii Biologice din SUA au dezvaluit un studiu revoluționar, provocand o teorie ce ridica multe semne de intrebare. Potrivit acestuia, viața artificiala ar putea fi creata in laborator. Originile vieții pe Pamant raman un mister fascinant. Unii experți susțin…

Ucraina a intrat in al treilea an de razboi cu o criza de soldati si munitii. Ce promite G7. Zelenski: „Contam pe voi!”

10:10, 25.02.2024 - Volodimir Zelenski li s-a adresat sambata liderilor statelor din Grupul celor sapte tari cele mai dezvoltate (G7), in fata carora a insistat la o reuniune prin videoconferinta ca Ucraina mizeaza in continuare pe ajutorul lor pentru a invinge Rusia in razboiul declansat de aceasta.

Raport sumbru al NYT: Cați dintre cei 136 de ostatici din Gaza mai sunt in viața

21:00, 06.02.2024 - Cel puțin 32 dintre cei 136 de ostatici care se afla inca in Gaza sunt morți, potrivit unui nou raport al New York Times, care citeaza patru oficiali militari anonimi.Armata a declarat anterior ca a confirmat moartea a 29 dintre cei 132 de ostatici ramași luați pe 7 octombrie, in timpul atacului…


Ce parere ai despre aceasta stire?