Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Cioran, răspuns în mediul online, după ce fostul ei iubit, Alexandru Dobrescu, s-a afișat cu o altă femeie: „Fiecare om...” / FOTO

Publicat:

a postat un mesaj pe rețelele de socializare personale, asta dupa ce fostul ei iubit și tatal fetiței sale, , s-a afișat cu o alta femeie. Actrița nu se arata deranjata de tot ce se intampla și, mai mult decat atat, le-a transmis fanilor ei ca orice om are dreptul sa fie fericit. Iata ce a postat vedeta in mediul online!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Cristinei Cioran dupa ce a fost criticata in mediul online. „Ajungi sa nu te mai placi cand sufletul tau sufera, cand ai o durere”

10:25, 06.04.2024 - Cristina Cioran, in varsta de 46 de ani, a fost criticata de-alungul timpului, in urma inor declaratii pe diverse subiecte. In cadrul podcast-ului „Play It”, vedeta a atins un alt subiect controversat. Vedeta a vorbit sincer și deschis despre aparențele din mediul online și de ce majoritatea femeilor…

Alexandru Dobrescu, surprins cu o femeie superba! Fostul iubit al Cristinei Cioran a uitat de actrița? / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Alexandru Dobrescu și l-au surprins cu o femeie superba. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat-o uitarii pe vedeta și și-a refacut viața? Iata ce imagini avem cu fostul partener de viața al celebrei actrițe!

Comunicat Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

08:31, 19.03.2024 - Comunicat Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fara indoiala, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicand mai aproape, chiar și de la distanța, cum suntem acum, in epoca digitala. O simpla postare și un singur click ne țin in contact,…

Doua fete de 13 ani s-au batut și paruit pe strada. Scenele, filmate de alți copii: Croșeu! Hai odata/ VIDEO

12:55, 13.03.2024 - Poliția s-a autosesizat și face cercetari, dupa ce imagini cu doua fete de 13 și 14 ani care se bat pe o strada din Caransebeș au aparut in mediul online. Scenele violente s-au petrecut in urma cu doar cateva zile, sub privirile altor adolescenți. Din verificarile efectuate de polițiștii, bataia…

Cu cat iși vinde Bianca Dragușanu apartamentul din Dubai. Ce anunț a facut in mediul online

17:01, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu a luat decizia de a-și vinde apartamentul de lux din Dubai pe care l-a cumparat in urma cu aproximativ doi ani. Diva a publicat anunțul pe contul sau de Instagram, dezvaluind suma pe care trebuie sa o achite viitorul proprietar.

Godina și Cioroianu, schimb acid de replici in mediul online. „I-a raspuns Emiliei Șercan intr-un mod grobian”

14:01, 01.03.2024 - O disputa acerba a izbucnit, in mediul online, intre Marian Godina și Adrian Cioroianu, generand valuri de reacții din partea comunitații virtuale. Totul a pornit de la o postare a jurnalistei Emilia Șercan, care a ridicat problema temperaturii scazute din interiorul Bibliotecii Naționale.

Cu ce se ocupa Carmen Negoița de la Asia Express 2024. Este foarte cunoscuta in mediul online

16:01, 26.02.2024 - Cu ce se ocupa Carmen Negoița? Mulți se intreaba acum ce ocupație are vedeta, dupa ce s-a anunțat ca ea și sora ei, Andrea, participa in sezonul 7 de la Asia Express, pe Drumul Zeilor. Vedeta este foarte cunoscuta in mediul online. Iata ce se știe despre fosta soție a lui Ionuț Negoița!


Ce parere ai despre aceasta stire?