Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Cioran, primele declarații după scandalul cu Alex Dobrescu. Mai există sau nu șanse de împăcare: „Am stabilit să ne întâlnim...” / VIDEO

Publicat:

Dupa cum bine știm cu toții, și nu mai formeaza un cuplu. Cei doi au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro in timp ce se certau. In exclusivitate pentru , vedeta a oferit primele declarații cu privire la scandal. Mai exista sau nu șanse de impacare intre ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce i-a fost respinsa cererea de prelungire a ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: "Chiar daca au fost probe video..." / VIDEO

20:30, 15.04.2024 - La scurt timp dupa ce a aflat ca i-a fost respinsa cererea de prelungire a ordinului de protecție impotriva lui Alex Dobrescu, Cristina Cioran a facut primele declarații pe marginea acestui subiect.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Star Magazin. Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul este șantajat! Primele declarații ale lui Nicolae Constantin, dupa arestarea artistului: „Inregistrarea...” / VIDEO

14:30, 14.03.2024 - Impresarul lui Florin Salam susține ca manelistul ar fi șantajat! Iata care sunt primele declarații facute de Nicolae Constantin, dupa ce manelistul a fost saltat de polițiști. Ce a marturisit el, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Sorina Guța, primele și singurele declarații dupa ce s-a trezit din coma. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Le-au zis surorilor mele ca nu mai pot face nimic”

22:45, 05.03.2024 - Sorina Guța a fost la un pas de moarte, iar medicii nu ii mai dadeau șanse de supraviețuire. Fosta partenera de viața a lui Nicolae Guța a ajuns la spital in coma, starea sa fiind extrem de grava. Ca printr-o minune a reușit sa traiasca, iar acum face declarații in exclusivitate pentru Spynews.ro despre…

Primele declarații ale Tinei Drip dupa ce a pierdut sarcina! Bruneta a luat o decizie radicala in urma momentului de cumpana

23:30, 29.01.2024 - Tina Drip a vorbit in exclusivitate pentru Spynews.ro despre problemele cu care s-a confruntat la finalul anului trecut. Ce spune bruneta despre pierderea sarcinii, dar și despre decizia pe care a luat-o. Ce i-au spus medicii.

Star Magazin. Oana Zavoranu, primele declarații dupa ce a ieșit din sala de judecata! Vedeta a fost acuzata de șantaj: „Nu am nicio speranța” / VIDEO

15:50, 29.01.2024 - Oana Zavoranu a avut astazi un nou proces. Vedeta a facut primele declarații, dupa ce a ieșit din sala de judecata. Bruneta a fost acuzata de șantaj. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?