Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian Rizea: Reghe a luat-o pe căi masochiste, a chemat la botez toți foștii iubiți ai Corinei Caciuc – Detaliul care ar fi dus la ieșirea violentă a lui Reghe

Publicat:

Vineri seara, pe 23 septembrie, , s-a imbatat și a intrat prin efracție in casa , unde a lovit-o și amenințat-o cu moartea Continue reading : Reghe a luat-o pe cai masochiste, a chemat la botez toți foștii iubiți ai Detaliul care ar fi dus la ieșirea violenta a lui Reghe at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Monica Birladeanu și Valeriu Gheorghița s-au casatorit in secret? Detaliul care i-a dat de gol

09:41, 01.05.2024 - Monica Birladeanu și Valeriu Gheorghița s-au casatorit in secret? Detaliul care i-a dat de gol Continue reading Monica Birladeanu și Valeriu Gheorghița s-au casatorit in secret? Detaliul care i-a dat de gol at Tabu.

Laurențiu Reghecampf l-a chemat pe Dan Alexa la procesul impotriva Prodancai! Antrenorul ii cere fostului sau prieten sa recunoasca amantlancul

21:35, 30.04.2024 - Laurențiu Reghecampf nu se da deloc batut și este dispus sa-și umileasca soția cu orice preț! Astfel, antrenorul și avocații sai au recurs la o strategie care o vor distruge pe Ana Maria Prodan!CITEȘTE AICI ce plan diabolic a pus la cale Reghecampf!

Anamaria Prodan cere audierea Corinei Caciuc! Ce a declarat dupa ce a lipsit de la proces și de ce acesta s-a amanat din nou

17:31, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a se termina prea curand, deși impresara spera și susține ca se va incheia cat mai repede posibil! Iata de ce s-a ajuns la dorința de a fi audiata Corina Caciuc in procesul divorțului.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Reacția Anamariei Prodan dupa ce Laurențiu Reghecampf i-a deschis mai multe procese: „Sunt satula! Am obosit sa ne rugam de el sa le inchida”

11:15, 04.04.2024 - Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat inca, deși s-au desparțit din anul 2021. Procesul de divorț continua, la fel și celelalte procese pe care antrenorul de fotbal i le-a deschis impresarei, printre altele el iși dorește și ca fiul lor, Laurențiu jr., sa nu mai apara in filme sau la…

Cum s-a casatorit Florin Piersic cu clujeanca Anna Szeles: ”la iesirea dinspre Starea civila a primariei sectorului 1 am vazut o pereche. ”Nu va suparați, n-ați vrea sa imi fiti martori?”

10:11, 09.03.2024 - Continue reading Cum s-a casatorit Florin Piersic cu clujeanca Anna Szeles: ”la iesirea dinspre Starea civila a primariei sectorului 1 am vazut o pereche. ”Nu va suparați, n-ați vrea sa imi fiti martori?” at Info real.

Cat de mult a crescut fiul lui Laurențiu Reghecamp și al Corinei Caciuc. Cu cine seamana micuțul Liam / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Laurențiu Reghecampf este un tata mandru. Fiul sau cel mic, Liam, urmeaza sa implineasca 2 ani și a crescut foarte mult. Pe rețelele de socializare, antrenorul publica des imagini de familie, atat cu iubits sa, Corina Caciuc, cat și cu micuțul lor.

Drama femeii care a aflat ca unul din foștii ei iubiți era, de fapt, fratele ei vitreg

10:55, 18.02.2024 - Ingrijorata de o problema de sanatate și nedumerita de faptul ca niciunul dintre parinții ei nu parea sa aiba aceeași problema, Victoria Hill, o femeie de 39 de ani din SUA, a cumparat un kit de testare de pe 23andMe in urma cu cațiva ani și și-a trimis ADN-ul companiei de genomica. A aflat insa o informație…


Ce parere ai despre aceasta stire?