Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian Daminuță o sărbătorește pe fiica sa. Ce urare i-a transmis lui Sibel: "Dragostea vieții mele" / FOTO

Publicat:

Cristian Daminuța este un tata fericit, mai ales ca fiica lui, Sibel a implinit un an. Fostul fotbalist a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alaturi de o fotografie cu micuța.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zi importanta in familia lui Ionuț Cercel. Artistul o sarbatorește pe fiica lui. Cat de mare a crescut Selena / FOTO

09:50, 14.05.2024 - Ziua de astazi este speciala pentru Ionuț Cercel și soția lui, Sabina. Cei doi au impreuna doi copii, pe Patrick și o fetița pe nume Selena. Micuța iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Imaginea emoționanta postata de artist cu aceasta ocazie.

Mihai Stoica și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica lui, Teodora Stoica, i-a facut o urare emoționanta: ”Cel mai important...” / FOTO

12:06, 13.04.2024 - Mihai Stoica a implinit, in urma cu o zi, varsta de 59 de ani! Fostul fotbalist și-a sarbatorit ziua alaturi de familie și de fiica lui, cu care are o relație apropiata. Teodora Stoica i-a facut o urare speciala tatalui ei, prin care a exprimat ce loc important ocupa in viața ei.

Pepe o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Ce mesaj special i-a transmis Yasmine Pascu: „Rosita...” / FOTO

14:05, 05.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Pepe și asta pentru ca artistul o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Rosa a implinit frumoasa varsta de 9 ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce a postat soția cantarețului pe rețelele de socializare!

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Sarbatoare mare in familia Roxanei Nemeș. Vedeta iși sarbatorește soțul. Ce urare speciala i-a transmis: ”Te iubesc” / FOTO

20:06, 24.03.2024 - Roxana Nemeș iși sarbatorește partenerul de viața intr-un loc de vis. Cei doi au plecat intr-o vacanța in Italia și se bucura de momente frumoase impreuna. Pe rețelele de socializare, vedeta a publicat mai multe imagini alaturi de Calin Hagima, impreuna cu un mesaj special.

Ce mesaj i-a transmis Lino Golden logodnicei sale de ziua ei de naștere. Delia a primit o urare inedita de la alt cantareț | VIDEO

20:10, 10.03.2024 - Delia, logodnica lui Linon Golden și-a sarbatorit ziua de naștere, iar cantarețul s-a asigurat ca este primul care ii face urarile. La ce coleg de breasla a apelat pentru a-i face o surpriza partenerei sale.

Actorul celebru care nu și-a mai vazut fiica de 20 de ani. „A fost cel mai groaznic moment al vieții mele”

15:45, 28.02.2024 - A reușit sa iși construiasca o cariera excepționala, jucand roluri impunatoare in industria de la Hollywood. Totuși, pe plan persoanl nu este la fel de implinit. Puțini știu, insa celebritatea nu și-a mai vazut fiica de cel puțin 20 de ani. „A fost cel mai groaznic moment al vieții mele”. Foto Cariera…

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?