Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă oribilă în ziua de Crăciun. Un bărbat și-a ucis soția și fiica și le-a aruncat în fântână

Publicat:

Un sibian de 43 de ani din Șura Mare și-a ucis soția și fiica, le-a aruncat cadavrele in fantana, dupa care a vrut sa se sinucida. Cadavrele au fost gasite de catre polițiști in fantana casei lor, potrivit TurnulSfatului.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Barbat salvat dintr-o fantana - Sotia sa a facut atac de panica

09:11, 07.05.2024 - Un barbat de 63 de ani a fost salvat marti, la dorohoi, dintr-o fantana adanca de aproximativ 7 metri, fiind transportat la spital.. Sotia sa a facut atac de panica, primind ingrijiri medicale la fata locului, potrivit news.ro

Tragedie in Saptamana Mare. Barbat gasit mort intr-o fantana. Fiica sa anunțase dispariția lui

16:00, 29.04.2024 - Pompierii au fost chemați sa intervina in satul Malul Alb din comuna Draganești, județul Galați, pentru a scoate un barbat dintr-o fantana. Echipajul medical nu a mai putut face altceva decat sa constate decesul.

Barbat salvat de pompieri dupa ce s-a aruncat intr-o fantana adanca de 10 metri

11:05, 16.04.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a cazut luni dimineața intr-o fantana, iar imediat s-a dat alarma generala pentru salvarea acestuia. Incidentul s-a petrecut in satul Iaz, din comuna Dornești. Misiunea a fost una destul de dificila deoarece fantana avea o adancime de 10 metri.Pompierii militari ...

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima oribila in Gorj - Și-a ucis fratele cu tarnacopul

11:55, 04.03.2024 - Un barbat din judetul Gorj a fost arestat preventiv dupa ce si-a omorat fratele, pe care l-a lovit de mai multe ori cu un tarnacop. Fapta a fost comisa in urma consumului de alcool. Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au anuntat ca un barbat este cercetat pentru omor asupra unui…

Crima infioratoare, din gelozie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener și a chemat vecinii sa le vada cadavrele

21:00, 01.03.2024 - Crima ingrozitoare din gelozie, in Marea Britanie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener apoi i-a chemat pe vecini sa le vada cadavrele. Acesta a primit inchisoare pe viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?