Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă oribilă în Sevilla, comisă de trei români. Agresorii au jefuit un bijutier, iar apoi l-au ucis în bătaie

Publicat:

Trei romani sunt acuzați ca ar fi omorat in bataie un bijutier din SevillaAgresorii au fost identificați de poliția spaniola, dupa ce au fost filmați de camerele de supraveghere. Autoritațile...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cei trei tineri romani „inghițiți” de ape in nordul Italiei nu au fost inca gasiți

09:30, 01.06.2024 - Trei tineri romani au disparut intr-un rau, ieri, intr-o regiune din nordul Italiei, și inca nu au fost gasiți. Autoritațile cred ca voiau sa faca... The post Cei trei tineri romani „inghițiți” de ape in nordul Italiei nu au fost inca gasiți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Crima oribila in ziua de Sfintii Imparati Constantin si Elena, in Vaslui. Dascalul unei biserici si-a gasit parintii fara suflare, in casa

15:05, 21.05.2024 - Astazi, in ziua de Sfintii Imparati Constantin si Elena, o crima oribila, urmata de o sinucidere a avut loc intr-un sat din Vaslui. Dascalul unei biserici si-a gasit parintii fara suflare, in casa.

Crima oribila in Capitala, comisa de un baiat in varsta de 16 ani si amicul sau. Au omorat un om in bataie, in Crangași: "I-au dat cu bata"

12:41, 15.05.2024 - O crima oribila s-a petrecut noaptea trecuta langa un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat in varsta de 47 de ani a murit dupa ce a fost batut de doi indivizi, in varsta de 16 și 20 de ani. 

Crima in fața Parcului Crangași din București! Un barbat a fost ucis in bataie e doi tineri

23:05, 14.05.2024 - Un barbat a fost omorat, marți seara, de doi tineri pe o strada din cartierul bucureștean Crangași, anunța Poliția Capitalei. Cei doi barbați au fost gasiți și duși la sectia de poliție.

MAE, anunț de ultima ora! Mai mulți romani sunt blocați in Dubai din cauza inundațiilor

13:35, 18.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un anunț de ultima ora referitor la situația de urgența din Dubai, unde mai mulți romani au fost blocați din cauza inundațiilor devastatoare. Autoritațile locale și echipa diplomatica romana au mobilizate pentru a interveni și a oferi asistența acestor cetațeni…

Cum a murit mama lui Nicu Covaci. Crima oribila a avut loc in anul 1992

12:40, 16.04.2024 - Nu multe persoane știu, insa Nicu Covaci a trecut printr-o adevarata drama. Mama celebrului artist a fost victima unei crime ingrozitoare. Tragedia a avut loc in anul 1992. Iata cum a murit femeia care i-a dat viața celebrului cantareț!

A fost omorata de fostul soț

12:41, 05.03.2024 - O femeie, de 36 de ani, a fost gasita, in aceasta dimineața, strangulata in apartamentul sau din Alexandria. Victima este o tanara contabila care se desparțise de soț. Potrivit primelor informații, certurile intre cei doi erau dese și au escaladat intr-un act cumplit de violența. Mama soțului victimei…

Un italian a fost jefuit de doi romani, dupa ce a incasat cinci milioane de euro la loterie: "A fost un moment cand am blestemat acel caștig"

09:20, 05.03.2024 - Un italian care a caștigat cinci milioane de euro la loterie a trait coșmarul vieții lui un an mai tarziu, cand doi romani și doi moldoveni l-au jefuit chiar in propria casa. Trei autori ai talhariei au fost condamnați.


Ce parere ai despre aceasta stire?