Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă odioasă la Glodeni. Un bărbat de 72 de ani, omorât cu bestialitate de amicul de pahar

Publicat:

Un barbat de 72 de ani din satul Hajdieni, raionul Glodeni, a fost ucis cu bestialitate, in propria casa, de catre un amic de pahar. Pensionarul a fost batut si strangulat cu un cablu electric.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Crima oribila in Capitala, comisa de un baiat in varsta de 16 ani si amicul sau. Au omorat un om in bataie, in Crangași: "I-au dat cu bata"

12:41, 15.05.2024 - O crima oribila s-a petrecut noaptea trecuta langa un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat in varsta de 47 de ani a murit dupa ce a fost batut de doi indivizi, in varsta de 16 și 20 de ani. 

Crima infioratoare in Capitala! Barbat omorat in bataie in Crangași. De la ce ar fi pornit conflictul

09:00, 15.05.2024 - Un caz infiorator a zguduit liniștea unui cartier din Capitala și a pus in alerta oamenii legii. Un barbat de 46 de ani a sfarșit in condiții crunte, dupa ce a fost atacat, marți seara, și lovit fara mila. Cei doi suspecți, unul dintre ei minor, au reușit sa fuga, iar polițiștii i-au cautat aproape…

Crima in Sectorul 6! Barbat de 46 de ani, ucis cu bestialitate in plina strada

23:06, 14.05.2024 - Un barbat in varsta de 46 de ani a fost ucis in bataie in Sectorul 6 din București, in fața Parcului Crangași. Criminalii, doi tineri cu varste de 16 și 20 de ani, au fost reținuți de polițiști. Crima a avut loc in aceasta seara, in jurul orei 20.25, pe Bulevardul Constructorilor, in fața Parcului […]

Caz infiorator in Alba! Un barbat a fost ucis cu bestialitate de prietenul de pahar

13:00, 10.04.2024 - Intr-un incident șocant ce a avut loc in Alba, un barbat a fost ucis cu o bestialitate ingrozitoare de catre unul dintre așa-numiții sai "prieteni de pahar". Autoritațile locale sunt in alerta in urma acestui caz sinistru, iar investigațiile sunt in plina desfașurare.

CRIMA in Alba: Un barbat ar fi fost ucis de un prieten de pahar. Agresorul a fost prins de poliție

11:10, 10.04.2024 - CRIMA in Alba: Un barbat ar fi fost ucis de un prieten de pahar. Agresorul a fost prins de poliție O crima s-a petrecut in județul Alba, miercuri, 10 aprilie 2024. Din cate se pare, un barbat de 53 de ani ar fi fost ucis de un tanar de 29 de ani.  Crima s-ar fi produs in localitatea Sancel, iar fapta…

Și-a omorat amicul cu un cuțit și a ascuns cadavrul sub o plapuma: Cați ani va sta inculpatul la pușcarie

11:50, 09.04.2024 - Un barbat de 41 de ani din raionul Falești a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru ca a injunghiat un barbat, iar dupa survenirea decesului, i-a ascuns corpul neinsuflețit. Potrivit informațiilor cazul a avut loc pe data de 16 iunie 2023 pe teritoriul fostei Unitați Militare de Carabinieri din…

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima infioratoare in comuna Heleșteni din Iași. Un barbat l-a omorat pe partenerul fostei iubite, din gelozie

10:00, 28.02.2024 - O crima infioratoare a avut loc in localitatea ieșeana Heleșteni. Dupa ce l-a omorat pe partenerul fostei sale iubite, un barbat a recurs la un gest extrem și s-a spanzurat. Din primele informații ale anchetatorilor, se pare ca gestul a venit din cauza geloziei.


Ce parere ai despre aceasta stire?