Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Creatură misterioasă, filmată ÎN ADÂNCURI pentru prima oară: Cum arată "DIAVOLUL NEGRU al MĂRILOR" VIDEO

Publicat:

Aceasta specie bizara de peste, intalnita la sute de metri adancime in oceane a fost filmata de cercetatorii cu ajutorul unui submarin robotizat.

"Acest robot poate fi coborat in apele adanci, zece minute la fiecare nivel si ne ajuta sa numaram toate speciile de animale pe care le vedem", a explicat purtatorul de cuvant al Institutului, Kim Fulton-Bennett.

Pestele-pescar reprezinta o specie caracterizata prin niste falci foarte mari, cu dinti ascutiti, iar femelele au deasupra capului o lumina cu care isi atrag prada, in timp ce masculii sunt mai…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O descoperire unica in Pompei: ce au gasit arheologii

21:55, 11.04.2024 - Opere de arta impresionante au fost descoperite in cadrul unor noi sapaturi la Pompei, orașul antic roman ingropat de erupția Vezuviului din anul 79 d.Hr. Arheologii italieni spun ca frescele sint printre cele mai bune care au fost gasite in sapaturile din acel oraș. Pardoseala mozaicata a incaperii,…

Ministrul slovac de Externe: Candidatura lui Klaus Iohannis la sefia NATO este legitima

20:20, 04.04.2024 - Candidatura lui Klaus Iohannis la NATO este legitima, a declarat joi, la Bruxelles, ministrul slovac de Externe, Juraj Blanar, care nu a exprimat insa sprijinul tarii sale pentru actualul presedinte roman, ci a spus ca asteapta sa vada cum intentioneaza cei doi candidati sa protejeze interesele de securitate…

Candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO, analizata de Financial Times și The Wall Street Journal. „Momentul ales a iritat mulți diplomați”

16:15, 03.04.2024 - Publicațiile Financial Times (Marea Britanie) și The Wall Street Journal (SUA) scriu și ele despre șansele scazute ale președintelui de a ajunge la șefia NATO, informeaza G4media. Un mesaj similar a fost transmis și de publicația franceza Le Figaro. Articolele din cele doua ziare de prestigiu sunt publicate…

Brancuși punk affair. Controversata poveste a celei mai scumpe lucrari a sculptorului roman

22:01, 28.03.2024 - Cea mai scumpa lucrare de Brancuși vanduta vreodata are o istorie interesanta și o muza care sfideaza canoanele. Cine este Nancy și cum a ajuns numele ei sa fie legat de cel al faimosului sculptor?Citește continarea AICI!

Ministrul Culturii, in vizita la zidul roman descoperit la Cluj-Napoca: Raluca Turcan: „Ma bucur ca administrația a hotarat sa puna in valoare aceasta descoperire de excepție”

12:35, 17.03.2024 - Raluca Turcan, ministrul Culturii, a vizitat șantierul Parcului I.L. Caragiale din centrul municipiului Cluj-Napoca, pentru a vedea bucațile de zid roman descoperite odata cu lucrarile de modernizare a zonei verzi.

Creatura bizara gasita de un pescar. Ce este descoperirea din adancuri care i-a uimit pe privitori

17:50, 14.03.2024 - Un pesacar celebru pentru descoperiririle sale ciudate din adancuri a dezvaluit imagini cu una dintre cele mai recente capturi. Cei care au vazut imaginile au fost curioși sa afle ce este creatura cu infațișare ciudata.

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

Actorul roman Sebastian Stan pe lista marilor castigatori de la Berlin 2024 | A obtinut Ursul de Argint pentru cea mai buna interpretare din filmul "A Different Man" (SUA)

22:10, 24.02.2024 - Actorul roman Sebastian Stan a fost premiat cu Ursul de Argint pentru rolul sau din productia "A Different Man" (SUA), in regia lui Aaron Schimberg, la cea de-a 74-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin.


Ce parere ai despre aceasta stire?