Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirusul este o armă provenită din laboratoarele militare?

Publicat:

Scriitorul american de fictiune a prevazut în anul 1981 aparitia unui virus din China, o arma biologica facuta în laboratoarele militare de lânga Whan.

Romanul de fictiune &" of Darkness&" spune povestea unui laborator militar chinez care creeaza un nou virus care poate fi folosit ca arma biologica în timpul razboiului. Laboratorul este localizat în mod ironic în Wuhan, China, iar virusul se numeste Wuhan-400.

În cartea lui Koontz, virusul este numit &"arma perfecta&", deoarece afecteaza numai oamenii. De asemenea,…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Marius Balo, teologul clujean ținut 8 ani pe nedrept in inchisoare, iși lanseaza romanul autobiografic

12:00, 20.04.2024 - Marius Balo, teologul originar din Cluj, iși va prezenta duminica, 21 aprilie, romanul autobiografic intitulat *Paturica Roz*, care detaliaza experiențele sale din timpul celor opt ani de detenție in China. Evenimentul va avea loc la biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Tașnad, incepand cu ora 12:00.…

China, acuzata de ascunderea obiectivelor militare in spațiu. Avertismentul șefului NASA

09:56, 18.04.2024 - Intr-o dezvaluire uluitoare, șeful agenției spațiale americane NASA, Bill Nelson, a ridicat problema folosirii de catre China a programelor civile in scopuri militare in spațiu. Potrivit DPA, Nelson a facut aceste afirmații in fața Congresului, atragand atenția asupra unui posibil pericol.

Discuții militare intre SUA și China pe tema Taiwanului

10:50, 06.04.2024 - Oficiali militari americani s-au intalnit cu omologii lor chinezi la inceputul acestei saptamani pentru in Hawaii, discuțiile fiind axate pe modul in care cele doua țari pot opera in siguranța, au declarat vineri oficiali americani, citați de Reuters.

Analist de informații al armatei SUA, acuzat ca a vandut secrete militare americane in beneficiul Chinei

20:00, 10.03.2024 - Un militar american și analist de informații a fost arestat saptamana trecuta sub acuzația ca a vandut catre China documente militare sensibile legate de apararea SUA a Taiwanului, precum și informații despre arme și sisteme de aparare antiracheta, relateaza CBS News.

Foamea de putere a lui Xi Jinping afecteaza economia Chinei

14:26, 06.03.2024 - Un nou plan economic al Chinei nu va pune capat deflației, chiar daca Xi Jinping iși abandoneaza premierul. In timp ce sistemul politic al Chinei devine din ce in ce mai inchis, evenimentele publice planificate raman una dintre puținele ferestre catre procesul decizional. Cea mai importanta astfel de…

Scriitorul australian Yang Jun a fost condamnat la moarte cu suspendare. Ce acuzații i-au fost aduse

03:51, 06.02.2024 - Scriitorul și academicianul australian Yang Jun, incarcerat in China din 2019 pentru acuzații de spionaj, pe care el le contesta, a fost condamnat la moarte cu suspendare in aceasta țara, a anunțat ieri Australia, care și-a exprimat consternarea, relateaza France-Presse, citat de Rador Radio Romania.Informația…


Ce parere ai despre aceasta stire?