Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus: ''Imunitatea celulară'' se poate menţine mai mult decât răspunsul iniţial al anticorpilor (studiu)

Publicat:

Un studiu restrans efectuat in a constatat ca o ''imunitate celulara'' la virusul pandemic SARS-CoV-2 era prezenta dupa sase luni de la infectare la persoanele cu simptome usoare de COVID-19 sau asimptomatice, ceea ce sugereaza ca acestea ar putea avea un anumit nivel de protectie, cel putin pentru acea perioada de timp, relateaza Reuters. Oamenii de stiinta care au prezentat luni concluziile, rezultate in urma analizelor efectuate pe o suta de pacienti cu COVID-19 din care nu au avut nevoie sa fie internati, au declarat ca acestea au fost "linistitoare",…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

INFOGRAFIC – Cine ar caștiga razboiul nuclear mondial? Topul țarilor cu cele mai multe focoase nucleare (studiu american)

23:20, 17.04.2024 - Statele Unite au in prezent 5.044 de focoase nucleare in arsenalul sau militar, in timp ce Rusia are 5.580, potrivit unui studiu realizat de Federația Oamenilor de Știința Americani. Potrivit acestui studiu, China are 500 de focoase nucleare, Franța are 290, iar Marea Britanie are 225.

Iranul amenința Israelul: „Raspunsul pe care-l vor primi nu va veni in ore sau zile, ci in cateva secunde”

12:10, 16.04.2024 - Armata iraniana va riposta „in cateva secunde” cu arme „neutilizate pana acum", in cazul unor posibile represalii ale Israelului dupa atacul iranian cu drone si rachete de sambata, au avertizat autoritațile de la Teheran, relateaza EFE, citata de Agerpres. „Sionistii trebuie sa stie ca de data aceasta…

Israelul ia in calcul o riposta „dureroasa” in urma atacului Iranului, dar care sa nu declanșeze un razboi regional. Raspunsul poate veni chiar luni, potrivit WSJ

20:20, 15.04.2024 - Sedinta cabinetului de razboi israelian desfasurata luni dupa-amiaza pentru a decide reacția dupa masivul atac cu drone si rachete al Iranului, efectuat sambata noaptea, s-a incheiat, scriu Reuters și The Times of Israel.Postul israelian de televiziune Channel 12 relateaza ca au fost discutate mai multe…

Obiceiul care aduce oamenii 'mai aproape de pensie': Doar doua nopți nedormite te pot imbatrani cu 4 ani (studiu)

10:45, 05.04.2024 - Un studiu recent a demonstrat ca lipsa de somn te poate face sa te simți semnificativ mai batran decat ești in realitate. Este nevoie doar de cateva nopți nedormite pentru a adauga patru ani la varsta pe care o percepi, spun specialiștii.

Studiu: Medicamentele hormonale ar putea creste riscul de tumori cerebrale printre femei

11:35, 28.03.2024 - Milioane de femei din intreaga lume care utilizeaza anumite medicamente hormonale pentru contraceptie si pentru a gestiona afectiuni precum endometrioza pot prezenta un risc crescut de tumori cerebrale rare, de obicei benigne, sustin cercetatorii citați de The Guardian. Oamenii de stiinta au descoperit…

Razboi in Ucraina, ziua 728: Rusia, vizata de noi sancțiuni din partea statelor G7. Anunțul Casei Albe - LIVE TEXT

07:17, 21.02.2024 - UPDATE 6:10 - Statele Unite vor anunta vineri un pachet major de sanctiuni impotriva Rusiei din cauza mortii liderului opozitiei Aleksei Navalnii si a razboiului de doi ani din Ucraina, a declarat marti presedintele Joe Biden, relateaza Reuters.Biden, care a vorbit cu jurnalistii in timp ce pleca intr-o…

Studiu: Proteinele pot prezice cu 10 ani mai devreme cine va avea dementa

07:35, 14.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China, relateaza Reuters, citat de news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?