Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cornel Păsat și soția lui au împlinit 20 de ani de relație. Cum sărbătoresc cei doi: „Nu știu ce a fost în capul nostru”

Publicat:

și soția lui, Bianca, au implinit zilele acestea 20 de ani de relație și au sarbatorit cum se cuvine. Cei doi a petrecut o zi frumoasa de relaxare in curtea casei lor. Celebrul dansator și-a surprins partenera cu un tort special și unul dintre felurile ei preferate de mancare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Claudia Iosif a fost ceruta in casatorie de un fan. Ce reacție a avut fosta iubita a lui Dorian Popa: „Arat a femeie care vrea sa se marite?”

16:00, 29.04.2024 - Claudia Iosif a fost asaltata cu mesaje de fani dupa desparțirea de Dorian Popa. In prezent, fosta partenera a cantarețului e singura, deși a fost ceruta in casatorie pe rețelele de socializare. Dupa 11 ani de relație, Claudia Iosif, cunoscuta drept Babs, și Dorian Popa s-au desparțit. Deși mulți se…

Irina Shayk, pregatita pentru o noua relație! Cum trebuie sa fie partenerul ideal pentru celebrul model: „Are nevoie de un barbat...”

16:06, 28.04.2024 - In lumea stralucitoare a modei și a celebritaților, Irina Shayk, cu un palmares impresionant in industrie și o avere considerabila, este gata sa iși deschida inima pentru o noua relație. Dupa desparțirea de actorul Bradley Cooper in 2019, aceasta cauta acum partenerul ideal care sa indeplineasca cerințe…

Reacția dansatoarei lui Dorian Popa dupa ce s-a speculat ca ea l-a desparțit pe artist de Claudia Iosif: „Ramane o relație strict profesionala”

11:35, 27.04.2024 - Bianca a avut o prima reacție dupa ce a fost acuzata ca ea l-a desparțit pe cantarețul Dorian Popa de Claudia Iosif. Dansatoarea spune ca are cu artistul o relație strict profesionala. In urma cu cateva luni s-a aflat ca Dorian Popa și Claudia Iosif s-au desparțit. Pe rețelele de socializare, ea a anunțat…

Soția lui Costel Corduneanu, la un pas de a claca, in ziua in care el ar fi implinit 55 de ani. Grațiela și fiica lor, in lacrimi la mormantul lui

13:25, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie motiv de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani, iar familia a fost la mormantul lui. Soția lui, Grațiela, și fiica lor iși revin cu greu din șocul pierderii.

Speak și Cristina Ștefania au implinit 7 ani de relație. Mesajul special transmis de artist: „Nu credeam niciodata...” / FOTO

18:35, 07.04.2024 - Este o zi extrem de speciala pentru Speak și Cristina Ștefania și asta pentru ca au implinit 7 ani de relație. Cu ocazia acestei zile frumoase, artistul a transmis un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce postare a facut cantarețul pe pagina de Instagram!

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Postarea emoționanta facuta de soția artistului: „Langa tine am invațat...”

10:55, 10.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Cercel! Ionuț și Sabina Cercel au implinit 8 ani de relație. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, soția cantarețului de manele a facut o postare emoționanta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a publicat partenera de viața a artistului!

Știrile Antena Stars. Viorel Lis a implinit 81 de ani! Surpriza pe care i-a facut-o soția lui, Oana Lis: „Sufletul conteaza” / VIDEO

16:50, 20.02.2024 - Astazi a fost o zi mare pentru Viorel Lis și Oana Lis. Fostul edil al Capitalei și-a serbat ziua de naștere. Ei bine, Viorel Lis a implinit minunata varsta de 81 de ani. Iata ce surpriza i-a facut soția lui, Oana Lis, cu aceasta ocazie!


Ce parere ai despre aceasta stire?