Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cooperativa Agricolă Legume Oltenești Vădăstrița: Asociere, investiție și profit

Publicat:

Radu Ionuț este unul dintre fermierii tineri ai județului Olt, membru și vicepreședinte al Cooperativei Agricole Legume Oltenești Vadastrița, cea mai mare cooperativa a acestui județ. Speram ca discuția purtata cu acesta pe tema cooperativei și a avantajelor pe care le ofera sa fie constructiva pentru fermierii care inca ezita sa se asocieze. Cooperativa pe care o reprezinta a fost inființata in primavara anului 2018, iar membrii ei sunt, in mare parte, tineri intorși in Romania dupa ani de munca in strainatate. Producatorii romani și supermarketul, in aceeași ecuație Pana acum cooperativa Vadastrița…

Citeste articolul mai departe pe agro-business.ro…  

Sursa articol: agro-business.ro


Stiri pe aceeasi tema

Probleme pe litoralul romanesc. Cea mai ”vanduta” statiune de 1 Mai

22:00, 19.04.2024 - Numarul turistilor care vor petrece minivacanta de 1 Mai si Paste pe litoral ar putea fi mai mic decat anul trecut, unul dintre motive fiind faptul ca nu se mai organizeaza in perioada mentionata festivalul Beach Please, la Costinesti, apreciaza secretarul general al Federatiei Patronatelor din Industria…

Cum se explica prețurile negative la energie

07:55, 01.04.2024 - Piața energetica din Romania s-a confruntat duminica, 31 martie, cu o situație excepționala, cu prețuri negative in anumite intervale orare pe piața bursiera spot. Este o situație rar intalnita pana acum, in care producatorii de energie sunt platiți pentru a-și evacua surplusul de electricitate pe care…

Revolta naționala dupa scandalul PUIULUI POVSIT! Oamenii sunt indignați: Nu e normal sa le dea cu vopsea și pe urma sa ni-i vanda noua

14:30, 30.03.2024 - "Ce vad in fața ochilor, pui vopsit cu galben. Pui vopsit, se face alb, cand il speli se face alb se ia culoarea de pe el. Uitati aici! De fapt, el e un pui alb, dar vopsit galben", spune o romanca, intr-o postare pe internet."Nu e normal sa le dea cu vopsea si pe urma sa ni-i vanda noua", spune o femeie,…

Cat costa prima varza din acest an. In cateva saptamani, piața va fi plina

16:30, 18.03.2024 - Producatorii romani se pregatesc sa scoata prima recolta de varza din acest an, care va pleca de la poarta fermei la un preț estimat la 4-4,5 lei/kg. Pe piața, insa, așa cum s-a intamplat și in alți ani, este foarte probabil ca ea sa fie mai scumpa și cu 50% sau chiar 100%, in funcție de ce adaos pun…

Supermarketul din Romania care scade preturile cu 90% in fiecare seara. Atunci e bine sa faci cumparaturi, economisesti multi bani

15:40, 15.03.2024 - Romanii resimt din ce in ce mai mult creșterile prețurilor la diferite alimente. Din fericire, exista un supermarket care face reduceri de 90% in fiecare seara, insa doar intr-un anumit interval de timp. Reduceri de 90% la magazinele Kaufland Kaufland se numara printre cei mai cunoscuți retaileri din…

Vor fi multe locuri de munca! Orașul din Romania unde o cooperativa locala deschide o fabrica

21:40, 14.03.2024 - O cooperativa locala și-a asumat obiectivul de a valora legumele care nu indeplinesc standardele de calitate impuse pentru categoria I, fiind adesea considerate deșeuri și respinse pentru consum. Propunerea consta in transformarea acestor legume in conserve, care vor fi ulterior comercializate pe piețele…

Cat costa o legatura de ceapa verde sau un kilogram de spanac, in piețele din Romania. Au aparut pe tarabe primele verdețuri din acest sezon

08:46, 16.02.2024 - Primele verdeturi din acest sezon au aparut deja in piețele din Romania, dar prețurile lor sunt destul de mari, un kilogram ajungand pana la 20 de lei. Producatorii au pastrat preturile de anul trecut la salata, ceapa verde, spanac sau ridichi, ca sa nu-si piarda clientii, dar chiar și așa clienții…

Cum pot caștiga fermierii bani din certificatele de carbon. Soluțiile pentru Romania ale liderului mondial in domeniu, Agreena

06:35, 30.01.2024 - ”Sechestrarea” sau, poate mai corect spus, stocarea carbonului in sol este, in Romania, unul dintre cele mai noi trenduri in agricultura. La nivel global ar avea potențialul ca, in urmatorii ani, sa reduca emisiile de CO2 cu 5,3 Gt (gigatone) pe an – adica mai mult decat emisiile de dioxid de carbon…


Ce parere ai despre aceasta stire?