Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Control de la IGPR la Poliţia Braşov după dezvăluirile în presă făcute de Marian Godină

Publicat:

Controlul la IJP se face la dispozitia al , chestor de politie , o echipa din cadrul –I.G.P.R. s-a deplasat, in aceasta dimineata, la sediul I.P.J. Brasov, pentru a efectua verificari cu privire la anumite aspecte semnalate in mass-media.

Comunicautl a fost postat pe site-ul IGPR, dar nu s-a comunicat nimic presei. S-a „calcat apa”, ca nu cumva sa apara valuri si mai mari.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Cristi Tanase, un coșmar pentru familia lui? Dezvaluirile șocante facute de fosta partenera: „Pe mama a strans-o de gat” / VIDEO

18:05, 16.05.2024 - Cristi Tanase ar fi fost un coșmar pentru familia lui. Fosta partenera de viața a facut declarații șocante despre casncia pe care a avut-o alaturi de el. Femeia susține ca fostul fotbalist ar consuma substanțe psihoactive.

Efectele secundare pe care le simte Regele Charles, dupa tratamentul pentru cancer. Dezvaluirile facute de monarh

11:01, 14.05.2024 - In urma unui tratament pentru cancer, Regele Charles a dezvaluit recent efectele secundare pe care le resimte. Monarhul a oferit o perspectiva intima asupra luptei sale impotriva bolii și a masurilor luate pentru a face fața consecințelor.

Surpriza de proporții! Viktor Orban ar fi preluat controlul Euronews, unul dintre cele mai mari canale de televiziune din Europa (presa)

21:21, 12.04.2024 - Entitati apropiate de premierul ungar Viktor Orban au participat in secret la preluarea principalului post TV de stiri european, Euronews, conform unei investigatii realizate de media maghiare, franceze si portugheze, citata vineri de AFP, scrie AGERPRES.

Xtra Night Show. Lolrelai, prima reacție, dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina: „Am avut ocazia...” / VIDEO

11:45, 10.04.2024 - Lolrelai a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce a fost audiata soția doctorului acuzat ca ar fi abuzat-o. Dezvaluirile facute de blondina. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Xtra Night Show. Cand au inceput problemele intre Alex Dobrescu și Cristina Cioran. Dezvaluirile facute de fostul iubit al vedetei: „S-au schimbat lucrurile” / VIDEO

23:20, 09.04.2024 - Alex Dobrescu a dezvaluit cand au inceput problemele intre el și Cristina Cioran. Din ce moment au intervenit neințelegerile intre ei. Ce a marturisit fostul partener al vedetei, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Catalin Dobrescu, prima reacție dupa dezvaluirile facute de Oana Radu: „Mi s-au adus niște acuzații care m-au afectat foarte mult”

16:40, 01.04.2024 - Dupa acuzele aduse zilele trecute de Oana Radu (30 de ani), in mediul online, fostului ei soț, Catalin Dobrescu, cu care a fost casatorita timp 3 ani, și de care a divorțat in noiembrie 2023, a avut și el niște reacții, noteaza click.ro. „Singura mea declarație este asta și o sa va șocheze probabil,…

VIDEO Teroriștii care au ucis peste 115 de persoane in Moscova voiau sa fuga in Ucraina: Dezvaluirile facute de FSB

13:45, 23.03.2024 - Presupusii autori ai atacului de vineri asupra unei sali de concerte de la periferia Moscovei, in care au murit peste 115 persoane, ar fi folosit "arme automate" si au incendiat cladirea cu un "lichid inflamabil", a transmis sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, in timp ce serviciile de securitate…

Un politist baut a intrat cu masina personala prin gardurile a doua case

17:50, 07.03.2024 - Un politist baut a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat cu masina personala in gardurile a doua imobile. Inspectoratul de Politie Teleorman anunta ca politistul se afla in timpul liber, iar conducerea a solicitat verificari prin structura de Control Intern, informeaza News.ro. Accidentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?