Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumul de vitamine poate crește riscul de cancere - studiu

Publicat:

In timp ce mulți oameni pot lua vitamine precum vitamina C și E pentru a-și imbunatați sanatatea, ar putea exista unele pericole in acest sens, potrivit unui nou studiu publicat pe 31 august, publicat in Journal of . Astfel s-a constatat ca vitaminele pot stimula creșterea de noi vase de sange in interiorul celulelor canceroase. Aceste noi vase pot ajuta cancerul sa creasca și sa se raspandeasca in organism, scrie jpost.com.

Tumorile canceroase au nevoie de aport de oxigen și de sange bogat in nutrienți pentru a dezvolta noi vase de sange. Procesul este cunoscut sub numele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Exista inghețata sanatoasa?

18:55, 22.04.2024 - Exista pe piața o mulțime de sortimente de inghețata, iar unele dintre acestea sunt promovate ca fiind mai sanatoase. Astfel, in magazine se gasesc varietați cu conținut scazut de zahar, bogate in proteine și chiar fara lapte. Dar este vreunul dintre aceste produse cu adevarat mai bun pentru consumatori?…

Revoluționar: Un nou medicament reduce spectaculos tumorile pancreatice

08:30, 09.04.2024 - Un medicament experimental pentru cancerul pancreatic, agresiv și letal, a redus eficient aproape toate tumorile testate, arata un nou studiu de laborator. Cercetatorii care au testat tratamentul inovator l-au declarat cel mai eficient studiat de pana acum – micșorand tumori, in recipientele de laborator,…

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

STUDIU alarmant: Bauturile dietetice cresc riscul de fibrilație atriala - Ce recomanda experții

06:05, 20.03.2024 - Doi litri de sucuri indulcite in mod artificial, pe saptamana, cresc riscul cu 20% de a dezvolta fibrilație atriala, adica o bataie neregulta a inimii, relateaza CNN. Potrivit unui studiu citat de CNN, riscul de apariție al fibrilației atriale crește cu 20% in cazul persoanelor care consuma doi litri…

Dietele, cum este cea numita Keto, sau postul intermitent, ar putea incetini evoluția unor cancere

19:10, 14.03.2024 - Dietele, cum este cea numita Keto, sau postul intermitent ar putea incetini evoluția unor cancere, prin limitarea numarului total al caloriilor, a aportului de glucoza și a altor nutrienți. Dietele ketogenice, cum este dieta Keto, presupun alimente bogate in grasimi si aport scazut de carbohidrați,…

CONCLUZIILE UNUI STUDIU RECENT Legatura neașteptata intre pierderea rapida in greutate și riscul de cancer

10:50, 07.03.2024 - Descoperirile subliniaza importanța investigarii oricarei scaderi neașteptate in greutate și a menținerii unui stil de viața sanatos pentru prevenirea bolilor și imbunatațirea calitații vieții. The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU RECENT Legatura neașteptata intre pierderea rapida in greutate și riscul…

Legatura dintre decalajul cronic de fus orar și riscul de cancer hepatic (studiu)

07:30, 12.02.2024 - Atunci cand sunt intrebati ce ar putea cauza cancerul, oamenii se gandesc cel mai probabil la substante chimice, cum ar fi tutunul, sau la radiatiile razelor ultraviolete ale soarelui, dar, probabil, decalajul orar cronic nu le vine in minte. Studiile epidemiologice la om au asociat decalajul orar cronic,…


Ce parere ai despre aceasta stire?