Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consuela di Monaco, totul despre relația dintre ea și un celebru actor italian: „Ne-am cunoscut la...” Sunt cei doi împreună? / VIDEO

Publicat:

Pe paginile personale de socializare, Consuela di Monaco s-a afișat alaturi de , un celebru actor italian. Toata lumea a speculat ca cei doi sunt impreuna, iar acum, in exclusivitate pentru , vedeta a marturisit care este relația dintre cei doi. Sunt ei impreuna?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ștefan Banica Jr., despre relația cu tatal sau. Reacția acestuia cand i-a spus ca vrea sa fie actor: „Tu nu știi nici sa vorbești”

14:45, 08.05.2024 - Intr-o rara incursiune in intimitatea sa, celebrul actor și cantareț Ștefan Banica Jr. a vorbit deschis despre relația speciala pe care a avut-o cu tatal sau, regretatul actor Ștefan Banica. Totodata, el s-a confesat și a impartașit detalii emoționante și despre legatura sa cu mama sa.

Un cunoscut actor a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare pentru viol. „E o porcarie, a fost totul consimtit”

13:35, 24.04.2024 - Andrian Locovei, un cunoscut actor de la Teatrul Regina Maria din Oradea, a fost condamnat luni, 22 aprilie, de Judecatoria Oradea la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a violat o actrița, dupa o petrecere. Decizia nu este definitiva, transmite Ebihoreanul. Pe langa sentința,…

Tatal Andreei Balan, despre schimbarile prin care a trecut fiica lui de cand e intr-o relație cu Victor Cornea: „Nu aveau niciun sens certurile cu George”

09:36, 08.04.2024 - Sandel, tatal Andreei Balan, a vorbit intr-un interviu pentru cancan.ro despre fiica lui. Artista radiaza de fericire de cand este intr-o relație cu Victor Vlad Cornea, tanarul jucator de tenis.Relația dintre Andreea Balan și tatal ei nu a fost intotdeauna lapte și miere, insa cei doi au acum o relație…

Star Matinal. Romica Țociu, recunoscator lui Viorel Lis. Fostul edil l-a ajutat pe actor in tinerețe: „Am fost norocos...” / VIDEO

13:11, 14.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Romica Țociu a declarat ca ii este recunoscator lui Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei l-a ajutat pe celebrul actor in tinerețe. Iata ce declarații a facut fostul concurent de la America Express cu privire la acest subiect important!

Celebrul actor și umorist Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm, a murit la varsta de 76 de ani

07:50, 29.02.2024 - Richard Lewis, cunoscut mai ales pentru rolul sau din serialul Curb Your Enthusiasm și pentru spectacolele sale de stand-up pline de umor negru, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui atac de cord.

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!


Ce parere ai despre aceasta stire?