Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Constantina de la „Mireasă pentru fiul meu”, prezentatoare TV? Imaginile care clarifică totul! Are microbul televiziunii în sânge!

Publicat:

Constantina de la "Mireasa pentru fiul meu" este decisa sa faca o cariera in televiziune!  Fosta concurenta urmeaza cursurile Școlii de Televiziune IMA () și este decisa sa fie prezentaoare TV. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Elena, deranjata de interacțiunile dintre Valentin și Antonia: „E geloasa pe fosta”

16:46, 13.05.2024 - Elena i-a spus iubitului ei ca se simte deranjata cand Valentin interacționeaza cu Antonia. In emisia live de Mireasa de pe 13 mai 2024 au fost difuzate imagini cu interacțiunea dintre foștii iubiți.

O cunoscuta prezentatoare TV din Romania, amenințata cu moartea de fostul iubit. Vedeta traiește in teroare

07:30, 23.04.2024 - Cristina Cioran trece prin clipe de coșmar. Fosta prezentatoare TV este in continuare amenințata de fostul partener de viața și spune ca se teme pentru viața ei. Recent, vedeta a cerut un ordin de restricție impotriva lui, insa barbatul continua sa o amenințe. Cristina Cioran a dezvaluit ca s-a intalnit…

Simona Halep, testata din nou antidoping: „Sa vina de cate ori doresc!“

10:10, 10.04.2024 - Simona Halep se afla in linie dreapta cu pregatirea pentru debutul in sezonul de zgura din 2024 (la Oeiras, turneu de categorie 125, 15-21 aprilie). Fosta lidera WTA a avut parte, in dimineața zilei de marți, de un control antidoping. Inainte de a incepe antrenamentul, Simona a dat probe de urina și…

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Cumparari directe Constanta: Anything Construct SRL, fosta Duta Konstruct 2002 SRL, a obtinut, in doar doua zile, cinci contracte de la Primaria Cogealac (DOCUMENTE)

17:10, 14.03.2024 - Anything Construct SRL a castgat de la Primaria Comunei Cogealac, judetul Constanta cinci contracte. Atribuirea s a facut prin negociere directa. Anything Construct SRL fosta Duta Konstruct 2002 SRL este controlata de Mihai Cosmin Serb. Primaria Comunei Cogealac a atribuit, pe data de 12 si 13 martie…

Imagini din casa in care locuiește Andreea Raicu. Vila vedetei este o adevarata comoara

16:56, 05.03.2024 - Andreea Raicu locuiește intr-o vila impresionanta din București, unde rafinamentul și luxul se observa in fiecare colț al locuinței. Iata imagini cu casa in care fosta prezentatoare locuiește.Andreea Raicu, cunoscuta pentru stilul sau sofisticat și gustul rafinat, traiește intr-o locuința care starnește…


Ce parere ai despre aceasta stire?