Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CONSTANȚA. Accident grav - cinci persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit! FOTO

Publicat:

Doua femei și trei barbați au fost raniți în urma unui accident rutier produs pe DN 2A, în zona din județul Constanța. Din primele cercetari, se pare ca victimele se aflau în doua mașini care s-au ciocnit frontal.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au declarat ca din primele cercetari, se pare ca doua mașini s-au ciconit frontal pe DN 2A, în zona , în apropiere de Hârșova.

Cinci persoane au fost ranite în urma impactului.

Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanța Constanța au…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua persoane, ranite dupa ce un autobuz s-a ciocnit de trei masini in centrul Valcei

15:15, 14.05.2024 - Doua persoane au ajuns, marti, la spital dupa ce un autobuz in care se aflau 10 pasageri a intrat in coliziune cu trei autoturisme, in centrul municipiului Ramnicu Valcea, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea.

Accident rutier in Vrancea! Șase persoane au ajuns la spital dupa ce trei mașini s-au ciocnit violent

18:00, 06.05.2024 - Un accident grav a avut loc in Vrancea. Trei autoturisme s-au lovit din plin, iar in urma impactului, mai multe persoane au ajuns in stare grava la spital. Autoritațile au intervenit cu mai multe autospeciale și ambulanțe SMURD pentru a-i salva pe cei raniți.

FOTO-VIDEO UPDATE: Accident rutier la Alba Iulia, pe Calea Moților. Doua persoane ranite, doua mașini avariate

12:25, 01.05.2024 - FOTO-VIDEO UPDATE: Accident rutier la Alba Iulia, pe Calea Moților. Doua persoane ranite, doua mașini avariate Un accident rutier s-a petrecut miercuri, la Alba Iulia, pe Calea Moților. Doua mașini au fost avariate. Doua persoane au avut nevoie de asistența medicala. La fața locului acționeaza echipaje…

Accident la Caianu cu doua mașini, patru persoane ranite

09:55, 30.04.2024 - Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu și ai Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit marți dimineațala un grav accident rutier petrecut pe raza localitații Caianu. La fața locului au ajuns doua autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și doua echipaje de Ambulanța, unde au gasit…

Accident grav in Cluj. Șapte persoane au fost ranite și au ajuns la spital, dupa ce trei mașini s-au ciocnit

18:51, 23.03.2024 - Un accident grav a avut loc intre localitațile Vlaha și Luna de Sus, din județul Cluj. Trei autoturisme au fost implicate, iar mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Doua mașini s-au ciocnit violent pe E85 in zona tipografiei Alexandria la ieșirea din Suceava spre Radauți. Patru persoane ranite grav (foto)

10:06, 04.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc in  aceasta dimineața la ieșire din municipiul Suceava spre Radauți (zona Tipografiei Alexandria), informeaza ISU Suceava Se deplaseaza la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospeciala pentru descarcerare și doua ambulanțe SMURD (B2 și…

Grav accident in Covasna! Patru persoane au fost ranite dupa ce doua mașini s-au lovit frontal

09:45, 03.03.2024 - Un grav accident s-a petrecut in aceasta dimineața, in Covasna. Patru persoane au fost ranite dupa ce doua mașini s-au lovit frontal. Circulația rutiera in zona se desfașoara pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.


Ce parere ai despre aceasta stire?