Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Complicata Asie de Sud-Est: Rusia face eforturi disperate să mai fie băgată în seamă la nivel global. Pulsul Planetei

Publicat:

Pe masura ce dosarele complexe se dezvolta in și Asia de Sud-Est, marile puteri ale lumii sunt chemate sa iși etaleze capabilitațile și posibilitațile de intervenție pe teren, la distanța strategica, in acea regiune unde se acumuleaza tensiunile, dar și interesele marilor actori.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kremlinul impune oficialilor care au acces la secrete de nivel inalt sa nu paraseasca deloc Rusia / Motivul acestei decizii

11:20, 19.04.2024 - Rusia face tot mai dificila deplasarea in strainatate pentru unii oficiali, din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obtina acces la secrete de stat intr-un moment in care se desfasoara cea mai grava criza a relatiilor cu Occidentul din ultimii peste 60 de ani, au declarat noua surse…

VIDEO | Broasca țestoasa care a provocat o adevarata revoluție: S-au produs schimbari majore la nivel global

01:25, 13.04.2024 - Sangeros și plin de durere! Un pai de plastic a ramas blocat in narile unei broaște țestoase, iar un videoclip care arata cum a fost indepartat a zguduit lumea - declanșand o mișcare pentru a scapa lumea de paiele de plastic.

Rusia a lansat cu succes o racheta de generatie noua, care va inlocui lansatoarele din anii 1960

20:30, 11.04.2024 - Rusia a lansat joi o racheta de generatie noua, Angara-A5, de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus, dupa doua amanari in doua zile. Lansarea reprezinta o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Ouale raman in continuare scumpe peste tot in Europa dar și la nivel global

12:30, 01.04.2024 - Prețul oualor a atins cote aproape istorice pentru un al doilea an la rand in multe parți ale lumii, in apropierea Sarbatorilor Pascale, reflectand o piața bulversata de boli, scumpiri și inflație.

Trump avertizeaza ca Israelul pierde „mult sprijin” la nivel global din cauza razboiului din Gaza: „Trebuie sa se termine”

23:05, 25.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a declarat, intr-un interviu acordat unei publicatii israeliene, ca Israelul trebuie sa „incheie” razboiul din Fasia Gaza, deoarece pierde „mult sprijin” la nivel global, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 757 | Volodimir Zelenski: Statul de drept global trebuie sa ''functioneze din nou''

00:05, 21.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 757 | Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut liderilor mondiali ca o ordine internationala bazata pe reguli sa "functioneze din nou", opunandu-se utilizarii fortei de catre Rusia.

Harta cu primele orașe americane pe care Rusia le-ar ataca daca s-ar declanșa un conflict nuclear global

07:01, 20.03.2024 - O confruntare directa intre Rusia și NATO ar duce lumea „la doar un pas de un al treilea razboi mondial”, le-a spus Putin reporterilor, in timpul discursului prin care a sarbatorit victoria in alegerile prezidențiale și a scos in evidența strategia sa intransigenta in razboiul din Ucraina, scrie Newsweek.…

Vanzarile de mașini electrice și PHEV, scadere de 26% in ianuarie

10:50, 19.02.2024 - In ultimele luni, piața mașinilor electrificate a fost afectata la nivel global, in mare parte datorita eliminarii bonusurilor oferite de state. Cele mai mari scaderi s-au inregistrat in țari precum Germania, Franța și China. Potrivit celor mai recente informații, in prima luna din 2024 au fost comercializate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?