Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Compania Moldtelecom pregatită pentru un salt tehnologic cu noile frecvenţe pentru UMTS şi LTE (4G)

Publicat:

Astazi, 26 august 2014 pentru Reglementare in si (ANRCETI) a oferit companiei Moldtelecom 2 licente pentru utilizarea frecventelor radio din benzile 900 MHz si 1800 MHz in scopul furnizarii serviciilor publice de comunicatii electronice mobile in standardul UMTS si LTE.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Se scumpesc și maine carburanții: Noile prețuri afișate de ANRE

12:45, 21.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 21 mai. Astfel, potrivit datelor, prețul unui litru de benzina va crește cu 1 ban, iar cel al motorinei cu 3 bani.

Motorina, mai ieftina maine cu 8 bani. Ce se intampla cu benzina

12:20, 24.04.2024 - Prețul la benzina ramane neschimat maine, 25 aprilie, iar pentru un litru de motorina șoferii vor achita mai puțin. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți.

Tur ghidat pentru profesorii din Siret la Centrul Educațional și Parcul Științific și Tehnologic. Popoiu: ”Profesorii de liceu au descoperit noile facilitați educaționale din Siret (FOTO)

13:50, 06.04.2024 - Profesorii de liceu din Siret au fost invitați de catre primarul  Adrian Popoiu sa viziteze noile investiții educaționale finalizate de curand de echipa din primarie. ”Turul ghidat la Centru Educațional și Parcul Științific și Tehnologic a oferit participanților ocazia de a cunoaște mai bine facilitațile…

Noile tarife la caldura intra, de astazi, in vigoare: Hotararile ANRE, publicate in Monitorul Oficial

13:40, 21.03.2024 - Noile tarife la energia termica, aprobate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, la 19 martie, intra, de astazi, in vigoare. Hotararile ANRE au fost publicate in Monitorul Oficial.

Benzina continua sa se scumpeasca, iar motorina se va ieftini in Moldova

12:15, 21.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat joi, 21 martie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 22 martie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,40 lei/litru (+7 bani), iar al motorinei fara…

O zi cu ieftiniri, alta cu scumpiri: ANRE a stabilit prețuri mai mari la carburanți, pentru maine

12:50, 14.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 15 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 3 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu un banuț.

Cresc indemnizațiile pentru cei mai saraci romani: cand vor fi virate noile venituri

18:20, 04.03.2024 - Agenția Naționala pentru Ocuparea Forței de Munca anunța faptul ca, incepand cu 1 ianuarie, cresc indemnizația de șomaj și alte masuri de stimulare a ocuparii forței de munca. Astfel, indemnizația de șomaj va crește cu 62 de lei, dar și alte venituri din aceasta categorie vor avea parte de creșteri.…

Furnizorii de energie termica solicita reducerea tarifelor pentru caldura

17:25, 26.02.2024 - Patru furnizori de energie termica din țara au depus la Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) proiectele de ajustare a tarifelor. Astfel, Antermo din Anenii Noi solicita un tarif de peste 2100 de lei, cu 320 de lei mai mic decit cel actual. Și cei doi furnizori din municipiul Comrat…


Ce parere ai despre aceasta stire?