Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeană păsuiește România în privința procedurii de deficitul excesiv, în contextul incertitudinilor determinate de pandemie

Publicat:

pasuiește Romania in privința procedurii de deficitul excesiv, in contextul incertitudinilor determinate de pandemie considera ca, momentan, nu trebuie luata nicio decizie cu privire la aplicarea unor masuri suplimentare in cadrul procedurii de deficit excesiv a Romaniei, in contextul incertitudinilor mari determinate de pandemia de coronavirus, informeaza Executivul comunitar. CE a prezentat miercuri pachetul de toamnă pentru politica economică, care include şi o comunicare privind situaţia fiscală din România. Comisia reaminteşte…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana: Deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, factori care explica somajul de lunga durata in Romania

00:41, 10.05.2024 - Factorii care explica somajul de lunga durata in Romania includ deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, care era estimata la 1,4 milioane de persoane, arata o analiza de tara a Comisiei Europene data publicitații și preluata de Agerpres. Potrivit Executivului comunitar,…

„Cutia neagra” pentru mașini devine obligatorie, in Romania. Ce este și cum se folosește EDR

13:45, 23.04.2024 - Autoritațile europene au decis ca, din vara acestui an, „cutia neagra” pentru mașini sa fie montata obligatoriu pe toate mașinile noi. Iata ce este EDR și cum va fi folosit acest dispozitiv. Pentru a analiza mai ușor cum s-a produs un eveniment rutier, Comisia Europeana a decis sa introduca un nou tip…

Comisia Europeana aproba reintroducerea unei scheme de ajutor de stat pentru Romania in valoare de 2,5 miliarde EUR

20:05, 08.04.2024 - Comisia aproba reintroducerea unei scheme de ajutor de stat a Romaniei in valoare de 2,5 miliarde EUR pentru sprijinirea intreprinderilor in contextul razboiului Rusiei impotriva Ucrainei. Comisia Europeana a aprobat reintroducerea unei scheme de ajutor de stat a Romaniei de aproximativ 2,5 miliarde…

Comisia Europeana recomanda decidentilor din Romania sa se bazeze pe sfatul expertilor la stabilirea salariului minim

00:06, 27.03.2024 - Stabilirea salariului minim este o procedura delicata, care are drept obiectiv realizarea unui echilibru intre obiective care uneori sunt opuse si, de aceea, sfaturile expertilor ii pot ajuta pe decidenti in acest proces, se arata intr-un capitol separat al analizei aprofundate privind dezechilibrele…

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja: „Taxa pe soare” va fi eliminata!

19:20, 25.03.2024 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunțat luni intenția Ministerului de a propune abrogarea „taxei pe soare” printr-o ordonanța de urgența. Aceasta taxa, care a fost subiectul unor dezbateri intense , viza prosumatorii care produc energie electrica folosind panouri fotovoltaice. Decizia vine…

Comisia Europeana: Economia Romaniei ramane vulnerabila. Deficitul fiscal ridicat nu s-a corectat suficient

18:30, 25.03.2024 - Romania se confrunta in continuare cu vulnerabilitați legate de deficitul fiscal și cel al balanței comerciale, arata un raport al Comisiei Europene dedicat Romaniei. Acestea fac ca economia sa fie vulnerabila la șocuri. Deficitul fiscal ridicat nu s-a corectat suficient in ultimii ani. Persistența…

Comisia Europeana avertizeaza Romania: 'Modificarea salariului minim este decisa de Guvern pe baze discretionare!'

15:10, 25.03.2024 - Stabilirea salariului minim este o procedura delicata, care are drept obiectiv realizarea unui echilibru intre obiective care uneori sunt opuse si, de aceea, sfaturile expertilor ii pot ajuta pe decidenti in acest proces, se arata intr-un capitol separat al analizei aprofundate privind dezechilibrele…

Previziuni 2024: O redresare intarziata a creșterii in contextul unei scaderi mai rapide a inflației

17:55, 15.02.2024 - In previziunile sale intermediare din iarna, Comisia Europeana revizuiește creșterea din UE și din zona euro in sens descendent, dupa cum urmeaza: 0,5 % in ambele zone in 2023, 0,9 % in UE și 0,8 % in zona euro. Care sunt previziunile pentru Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?