Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisarul Viviane Reding cere dizolvarea troicii, pe motiv că Europa îşi poate rezolva problemele fără FMI

Publicat:

"Troica ar trebui desfiintata. (...) A fost necesara intr-o stituatie de urgenta, in care trebuia actionat urgent, dar acum Europa are experienta si instrumentele necesare pentru a derula analize adecvate si pentru a interveni in chestiuni economice si financiare", a declarat Reading, potrivit „“.

Europa isi poate rezolva acum problemele si fara implicarea FMI, a adaugat Reading.

Troica negociaza si supravegheaza programele de ajutor financiar pentru tarile cu probleme financiare din zona euro, precum Grecia, Portugalia, Irlanda sau Cipru.

Germania

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania și alte opt state UE nu au semnat o declarație depusa de Belgia in favoarea comunitatilor LGBTIQ+

20:46, 18.05.2024 - Romania și alte opt state membre UE nu au semnat o declaratie pentru promovarea politicilor in favoarea comunitatilor LGBTIQ+, prezentata vineri de presedintia belgiana a Consiliului UE, informeaza agentiile de presa APA si ANSA, citate de Agerpres.Declaratia a fost redactata cu ocazia zilei internationale…

Noua state membre nu au semnat o declaratie de promovare a drepturilor LGBT+

16:51, 18.05.2024 - Noua state ale Uniunii Europene (Bulgaria, Cehia, Croatia, Italia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia si Ungaria) nu au semnat o declaratie pentru promovarea politicilor in favoarea comunitatilor LGBTIQ+, prezentata vineri tarilor membre de presedintia belgiana a Consiliului UE, informeaza agentiile…

Obiceiul de consum care ar reduce prețul alimentelor in Uniunea Europeana. 95% din mancarea aruncata la gunoi in Romania provine din mediul urban

10:05, 11.05.2024 - Risipa alimentara a devenit una dintre problemele capitale ale societaților dezvoltate. Conform Eurostat, aproximativ 59 de milioane de tone de alimente au fost irosite in Uniunea Europeana in 2020. Practic, fiecare locuitor din țarile membre ale UE arunca la gunoi intr-un singur an cantitatea de 131…

Saracia este o problema mai importanta pentru alegatorii din UE decat migrația – Eurobarometru

13:40, 17.04.2024 - Migrația nu este o preocupare principala pentru cetațenii europeni in perspectiva alegerilor din luna iunie, deși subiectul este abordat frecvent in presa internaționala și in campaniile politice ale partidelor de dreapta, arata datele unui sondaj comandat de Parlamentul European, relateaza The Guardian.Sondajul…

Noua tendința peste Ocean. De ce iși iau americanii bogați a doua cetațenie?

10:41, 11.04.2024 - Cei bogați iși construiesc aceste "portofolii de pașapoarte" - colecții de a doua, și chiar a treia sau a patra cetațenie - in cazul in care trebuie sa fuga din țara lor de origine. Henley & Partners, o firma de avocatura specializata in cetațenii cu averi mari, a declarat intr-un comunicat ca americanii…

Familiile bogate din SUA solicita din ce in ce mai mult a doua cetatenie si drept de rezidenta, ca o modalitate de a-si acoperi riscul financiar

06:56, 11.04.2024 - Cei bogati construiesc aceste ”portofolii de pasapoarte” – colectii de a doua, si chiar a treia sau a patra, cetatenie – in cazul in care trebuie sa-si paraseasca tara de origine. Henley & Partners, o firma de avocatura specializata in cetatenie cu valoare neta ridicata, a spus ca americanii depasesc…

Pe ce se duc banii Romaniei. Aparatul bugetar, pe locul 4 in Europa. Cati angajati lucreaza la stat

17:35, 01.04.2024 - Romania se poate „lauda” cu un aparat bugetar impresionant. Suntem pe locul 4 in Europa din acest punct de vedere. Tara noastra este depasita doar de trei țari considerate „paradis fiscal”: Cipru, Malta și Irlanda. Romania, cheltuieli uriase cu bugetarii Franța, cu o cultura sindicala istorica, sau…

Ce se intampla cu uleiul de masline? De ce a explodat prețul in intreaga Europa

23:20, 27.02.2024 - Cele mai importante scumpiri au fost in Portugalia, cu 69%, in Grecia si Spania, in jur de 65% de procente. Este vorba de mari producatori europeni, in frunte cu Spania, care acopera 40% din producția mondiala. De altfel, potrivit experților, evoluția prețului are legatura directa cu seceta din Spania,…


Ce parere ai despre aceasta stire?