Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comandantul Gardienilor Revoluţiei ameninţă SUA: Dacă americanii fac vreo mişcare, îi vom lovi frontal

Publicat:

„Un portavion care are cel putin 40-50 de avioane si 6.000 de soldati reprezenta o amenintare serioasa pentru noi in trecut insa acum ... amenintarile s-au transformat in oportunitati", a afirmat Hajizadeh. El a adaugat: „Daca americanii fac o miscare, ii vom lovi frontal".

Ministrul de Externe al Iranului, , a afirmat pe Twitter ca , consilierul pe al SUA, planuia chiar dinainte sa isi ocupe postul ca SUA sa se retraga din acordul nuclear cu Iranul si sa ia o atitudine mai agresiva fata de Iran.

Zarif a facut referire la un articol din…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Nebunie in Orientul Mijlociu: zeci de avioane și-au schimbat brusc traseul, dupa ce Israelul a declanșat atacul

07:50, 19.04.2024 - Mai multe avioane care survoleaza Iranul și-au schimbat brusc traseul. Decizia a fost luata imediat dupa exploziile din centrul Iranului, generate de un atac al Israelului. Principalul aeroport din Teheran a fost inchis temporar, informeaza Mediafax.

Ministrul de externe israelian anunța „un atac diplomatic” impotriva Iranului

12:15, 16.04.2024 - Ministrul de externe israelian a anunțat marți ca a inceput „un atac diplomatic impotriva Iranului”. Israel Katz a spus ca a trimis scrisori catre 32 de țari și a vorbit cu numeroși omologi pentru impunerea de noi sancțiuni Iranului.

Conflictul din Israel s-a mutat in faza pe declarații: „Israelul isi cantareste cu atentie actiunile dupa atac”; „Iranul nu are nicio intentie sa continue operatiunile defensive"

13:41, 15.04.2024 - Israelul isi cantareste cu atentie actiunile dupa atacul fara precedent al Iranului asupra teritoriului sau, a declarat ministrul israelian de externe Israel Katz, intr-un interviu pentru postul de radio al armatei israeliene, informeaza duminica dpa."Noi am spus: daca Iranul ataca Israelul, noi vom…

Egiptul vrea reținere in privința provocarilor din Orientul Mijlociu

01:11, 15.04.2024 - Ministrul egiptean de Externe, Sameh Shoukry, a aratat, duminica, ca e nevoie de reținere in ceea ce privește provocarile legate de Orientul Mijlociu in discuțiile cu miniștrii omologi ai Iranului și Israelului, au anunțat oficialitațile de la Cairo.

Teheran: Ambasadorii britanic, francez și german, convocați la Ministerul iranian de externe

16:55, 14.04.2024 - Ministrul iranian de Externe i-a convocat duminica pe ambasadorii Regatului Unit, al Franței și al Germaniei pentru a protesta impotriva a ceea ce el a calificat „poziția iresponsabila” fața de represaliile Teheranului contra Israelului, anunța agenția iraniana de presa ILNA. Cele trei țari europene…

Conflictul din Israel s-a mutat in faza pe declarații: „Israelul isi cantareste cu atentie actiunile dupa atac”; „Iranul nu are nicio intentie sa continue operatiunile defensive"

15:35, 14.04.2024 - Israelul isi cantareste cu atentie actiunile dupa atacul fara precedent al Iranului asupra teritoriului sau, a declarat ministrul israelian de externe Israel Katz, intr-un interviu pentru postul de radio al armatei israeliene, informeaza duminica dpa."Noi am spus: daca Iranul ataca Israelul, noi vom…

Ministrul roman de externe: „Condamnam ferm atacul Iranului. Suntem profund ingrijorați”

14:35, 14.04.2024 - Luminita Odobescu, 54 de ani, ministrul roman de externe, afirma, intr-o postare pe X in limba engleza, fostul Twitter, ca autoritatile romane monitorizeaza situatia din Orientul Mijlociu si se afla in legatura cu ambasadele tarii noastre in regiune.„Suntem profund ingrijorati privind situatia de securitate…

Odobescu, dupa atacul Iranului asupra Israelului: „Suntem profund ingrijorati de situatia de securitate din Orientul Mijlociu”

12:00, 14.04.2024 - Ministrul de Externe, Luminita Odobescu, afirma ca autoritatile romane monitorizeaza situatia din Orientul Mijlociu si se afla in legatura cu ambasadele tarii noastre in regiune. „Suntem profund ingrijorati de situatia de securitate din Orientul Mijlociu”, a adaugat ministrul.


Ce parere ai despre aceasta stire?