Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Codul portocaliu de furtuni, ploi şi inundaţii a făcut prăpăd în Franța: Trei persoane au murit în timpul urgiei

Publicat:

Trei persoane au murit in intemperii care au afectat in ultimele trei zile sudul Frantei, cauzand inundatii si ”pagube importante”, a anuntat joi intr-un comunicat ministrul francez de , relateaza AFP, potrivit news.ro.

Acest episod de ploi violente, care ”a afectat simultan pana la opt departamente”, a condus la 1.773 de interventii si a mobilizat peste 2.000 de pompieri si forte din cadrul , a precizat ministrul.

Un mare scandal sta sa BUBUIE in PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

Castaner…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Incendiu in timpul zilei la un club de noapte din Istanbul. Cel puțin 27 de persoane au murit

17:50, 02.04.2024 - Cel puțin 27 de persoane au fost ucise in urma unui incendiu izbucnit in timpul unor lucrari de renovare in timpul zilei, la un club de noapte din centrul Istanbulului, noteaza Reuters. Pompierii și alte echipaje au sosit imediat la fața locului. Clubul ocupa doua etaje sub o cladire rezidențiala cu…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Atentionare de calatorie emisa de MAE. Cod portocaliu de ploi si inundatii in sudul Frantei

12:00, 11.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Franta ca a fost emis un cod portocaliu de ploi abundente si inundatii pentru 10 departamente din Franta si un cod galben in 44 departamente, precum si in Andorra. ”Ministerul Afacerilor…

Patru schiori au murit in urma unei avalanse in Franța. Alpiniștii erau insoțiți de un ghid

13:00, 26.02.2024 - Patru schiori au murit in urma unei avalanse care s-a produs in zona muntoasa Massif Central din regiunea central-sudica a Frantei, relateaza agentiile DPA si AFP. Trei persoane au fost ranite usor.

Cod portocaliu de inundații, anunțat in Franța

14:11, 12.02.2024 - Furtuna „Karlotta” amenința serios Franța. 11 departamente din Hexagon sint vizate de Cod portocaliu de inundații, au anunțat autoritațile. Valuri de cinci metri inalțime au amenințat un oraș din vestul Franței. De vina este furtuna botezata „Karlotta”, care va continua sa-și arate forța pina marți.…

VIDEO. Joe Biden, lovește din nou: l-a confundat pe Emmanuel Macron cu Francois Mitterrand, care a murit in 1996

15:01, 06.02.2024 - Presedintele american Joe Biden a gafat duminica, 4 februarie, in timpul unui discurs rostit in Las Vegas, au relatat Le Figaro și New York Post. Biden a povestit ca in 2021 s-a vazut cu „Mitterrand din Germania”, dupa care s-a corectat și a spus ca „din Franța”, numai ca acum trei ani președintele…

Incendiile din Chile fac prapad, 112 persoane au murit: „Este cea mai mare tragedie pe care am vazut-o"

08:10, 05.02.2024 - Este alerta in Chile din cauza incendiilor puternice. Focurile uriașe care devasteaza regiunea turistica de coasta Valparaiso, in centrul statului. s-au soldat cu cel putin 112 morti, un bilant care este posibil sa creasca luni, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?