Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod portocaliu de inundaţii, până miercuri la ora 14.00

Publicat:

Cod portocaliu de inundatii, pana miercuri la ora 14.00 Astazi, 22:33
Comenteaza de Mario Balint

Hidrologii au prelungit pana miercuri la ora 14:00 codul portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din judetele Timis si .

Foto: Mario Balint / Arhiva

Hidrologii au prelungit pâna miercuri la ora 14:00 codul portocaliu de inundatii pentru mai multe râuri din judetele Timis si .

Pâna acum o persoana a murit, doi oameni sunt dati disparuti si sute de gospodarii si zeci drumuri sunt afectate de ape în sud-vestul tarii.

În…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț de ultima ora al hidrologilor! Cod Galben de inundații in șase județe din Romania. Unde vor lovi puhoaiele 

19:25, 25.05.2024 - Hidrologii anunța ca este pericol de inundații in mai multe zone din țara. Mai exact, codul galben de inundații vizeaza rauri din județele Cluj, Bihor, Timiș, Caraș-Severin, Alba și Hunedoara. 

Viiturile lovesc puternic in Romania: Cod Galben de inundații in mai multe județe

18:50, 25.05.2024 - Hidrologii au extins codul galben de inundații și pentru rauri din județele Cluj, Bihor, Timiș, Caraș-Severin, Alba și Hunedoara. La fel ca și avertizarea din Maramureș, in cele șase județe este pericol de inundații pana la miezul nopții, informeaza Mediafax.

Codul galben de inundații, extins pentru rauri din alte șase județe din Transilvania și Banat

18:30, 25.05.2024 - Update Hidrologii au extins codul galben de inundații și pentru rauri din județele Cluj, Bihor, Timiș, Caraș-Severin, Alba și Hunedoara. La fel ca și avertizarea din Maramureș, in cele șase județe este pericol de inundații pana la miezul nopții.

Avertizare meteo imediata, transmisa de ANM

16:55, 24.05.2024 - Meteorologii au emis o avertizare meteo imediata cod portocaliu de ploi, grindina și vijelii, pentru mai multe județe din țara. Astfel, Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, 24 mai, o atenționare cod portocaliu de ploi torențiale pentru localitați din județele Arad, Timiș și…

Meteorologii dau alerta! Cod portocaliu de ploi in mai multe județe din țara / UPDATE

21:20, 22.05.2024 - UPDATE 21.10: Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri seara, avertizare cod portocaliu de ploi torențiale și grindina pentru mai multe localitați din județele Alba, Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.

Cod portocaliu de averse torentiale in localitati din trei județe, miercuri seara

20:40, 22.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting Cod portocaliu de averse torentiale, valabila miercuri pana la ora 21:00 in zone din judetele Caras-Severin, Timis si Hunedoara.

Vremea rea face ravagii in toata țara, cod portocaliu de inundații in 4 județe. Ploi puternice, raurile risca sa iasa din matca

07:10, 24.04.2024 - Este alerta meteo in mai multe județe din țara . Meteorologii au emis un cod portocaliu de inundații, dar și un cod galben de ploi torențiale. Mai multe case au fost luate de ape, iar numeroase rauri risca sa iasa din matca și sa inunde si alte sate. Oamenii sunt disperați si asteapta ajutorul autoritaților. Ploile…

Fapte bune in prag de Paști! Puteți da o mana de ajutor

16:35, 23.04.2024 - Oamenii cu dare de mana sunt invitați sa ajute persoanele nevoiașe din județele Timiș și Caraș-Severin. Asociația Acasa in Banat incepe o noua ediție a campaniei de donații „Dar din Dar”. Cei care doresc sa ajute o pot face fie prin donații in bani, fie prin donarea de alimente neperisabile, produse…


Ce parere ai despre aceasta stire?