Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cocktailul din gudron: 50 de ml de otrăvuri în stare pură

Publicat:

Gudronul, mentionat pe pachete, e fumul lichefiat in plamani. Un lichid maroniu, extrem de toxic si care, in timp, distruge organismul.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar agresat, in stare critica, intr-un oraș din vestul țarii

10:40, 07.05.2024 - Tanar agresat, in stare critica, intr-un oraș din vestul țarii. Un tanar este in stare critica, dupa ce a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Agresorul a fost reținut.

Impact violent pe o șosea din Mureș. Sunt trei victime, una in stare foarte grava. A intervenit elicopterul SMURD

22:40, 27.04.2024 - Trei persoane au fost ranite, una dintre victime fiind in stare foarte grava, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit violent pe DN 13, pe raza localitatii Chendu din judetul Mures. Victima in stare grava, un barbat, a fost scoasa dintre fiarele masinii de catre echipajul de descarcerare din cadrul ISU…

FOTO - Accident mortal teribil: un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini / Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

20:35, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea.

Imagini uluitoare cu oameni „zombie”, in stare de semiconștiența, drogați cu periculosul „tranq dope” VIDEO

21:25, 11.04.2024 - Un drog extrem de periculos, numit xilazina, cunoscut și sub numele de tranq dope și „drogul zombi” a patruns si pe piața din Europa, dupa ce in SUA Casa Alba a luat masura fara precedent de a declara xilazina drept o „amenințare emergenta la adresa drogurilor”.

Germanul Lennard Kamna, in stare stabila la terapie intensiva dupa ce a fost lovit de o masina

19:06, 04.04.2024 - Ciclistul german Lennard Kamna, lovit de o masina miercuri in timpul unui antrenament in Tenerife, a suferit mai multe rani, iar acum este "in stare stabila" la terapie intensiva si poate comunica, a anuntat joi echipa sa, Bora-Hansgrohe, citata de site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF, potrivit Agerpres.

Martorii tragediei de la Baltimore, in stare de șoc: „Am avut același sentiment ingrozitor ca la atacurile din 11 septembrie 2001”

13:00, 27.03.2024 - Radioul poliției locale din Baltimore (Maryland - SUA) a surprins trecerea de la calmul dinaintea tragediei la panica instalata odata cu prabușirea podului Francis Scott Key, marți dimineața, dupa ce a fost lovit de o nava cargo.

Kremlinul afirma pentru prima oara ca Rusia se afla in ”stare de razboi” in Ucraina

13:35, 22.03.2024 - Rusia se afla in ”stare de razboi” in Ucraina, declara – pentru prima oara de la inceputul conflictului, in februarie 2022 – un purtator de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, intr-un interviu acordat site-ului rus aif.ru, citat de agentia oficiala rusa de presa Tass. ”Ne aflam in stare de razboi.…

Tanara care s-a electrocutat in gara din Cluj este in stare GRAVA! A fost dusa la Timișoara cu un avion SMURD! (VIDEO)

08:50, 17.03.2024 - Tanara, in varsta de 20 de ani, care s-a electrocutat sambata dimineața in gara din Cluj-Napoca in incercarea de a face un selfie cu un prieten, se afla in stare grava. Tanara a suferit multiple arsuri, aflandu-se in stare grava, motiv pentru care s-a decis mutarea sa la Timișoara, la Clinica de mari…


Ce parere ai despre aceasta stire?