Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coca-Cola este acuzată că sprijină un dictator sângeros, cu 13 neveste

Publicat:

Compania Coca-Cola a fost acuzata ca il sprijina pe Mswati al III-lea, dictatorul din Swaziland, un regat sarac din Africa, noteaza .

Coca-Cola are o fabrica de concentrat in Swaziland, iar activistii pentru democratie sustin ca aceasta ofera in jur de 40% din PIB-ul tarii. Mswati al III-lea a vizitat chiar si sediul central al companiei, din Atlanta, spre nemultumirea opozitiei din Swaziland.

Mswati al III-lea are o avere estimata la 100 de milioane de dolari si nu mai putin de 13 neveste. El organizeaza anual un dans cu ocazia caruia isi…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Egiptul sprijina plangerea Africii de Sud impotriva Israelului la Curtea Internaționala de Justiție pentru genocid

19:45, 12.05.2024 - Egiptul a anuntat duminica oficial ca va sprijini formal la Curtea Internationala de Justitie (CIJ) plangerea formulata de Africa de Sud impotriva Israelului pentru presupuse crime de genocid comise in razboiul aflat in desfasurare in Fasia Gaza.

Rusii castiga teren in Africa: Trupele Moscovei au intrat intr-o baza aeriana din Niger cu soldati americani

08:15, 03.05.2024 - Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduieste trupe americane, dupa decizia juntei din Niger de a expulza fortele SUA din tara, relateaza The Guardian, potrivit hotnews.ro .

Compania Nestle este acuzata ca adauga zahar in produsele cu lapte pentru bebeluși vandute in țarile sarace

19:05, 18.04.2024 - Nestle, cea mai mare companie de bunuri de consum din lume, adauga zahar și miere in laptele pentru sugari și in produsele din cereale vandute in multe țari sarace, contrar orientarilor internaționale care au ca scop prevenirea obezitații și a bolilor cronice, potrivit unui raport citat de The Guardian.

Rusia, acuzata ca folosește sistematic atacuri chimice impotriva soldaților ucraineni: „Zilnic, una, doua grenade cu gaz”

10:10, 07.04.2024 - Soldații ucraineni descriu atacuri rusești cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii incearca sa-i disloce de pe pozițiile incorporate, potrivit The Guardian. Folosirea acestor substanțe pe timp de razboi este interzisa.

Rusia, acuzata ca foloseste atacuri cu gaze chimice aproape zilnic

10:06, 07.04.2024 - Rusia este acuzata ca foloseste in mod sistematic atacuri ilegale cu gaze chimice impotriva soldatilor ucraineni. Trupele ucrainene au declarat pentru The Daily Telegraph ca au fost supuse unor atacuri regulate efectuate cu drone de mici dimensiuni care lanseaza gaze lacrimogene si alte substante chimice,…

Rusia este acuzata ca foloseste atacuri cu gaze chimice. Soldatii ucraineni spun ca se intampla „aproape zilnic”

07:41, 07.04.2024 - Rusia este acuzata ca foloseste in mod sistematic atacuri ilegale cu gaze chimice impotriva soldatilor ucraineni. Trupele ucrainene au declarat pentru The Daily Telegraph ca au fost supuse unor atacuri regulate efectuate cu drone de mici dimensiuni care lanseaza gaze lacrimogene si alte substante chimice,…

Curtea Internaționala de Justiție ordona Israelului sa permita intarea ajutoarelor alimentare in Fașia Gaza, unde „se instaleaza foametea”

13:15, 29.03.2024 - Judecatorii de la instanța suprema a ONU au emis o decizie unanima prin care afirma ca Israelul trebuie sa acționeze „fara intarziere” pentru a permite „furnizarea serviciilor de baza și a asistenței umanitare necesare de urgența” in Fașia Gaza, relateaza BBC și The Guardian. Decizia vine in urma avertismentelor…

45 de morți in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime

08:26, 29.03.2024 - 45 de persoane au murit, joi, in Africa de Sud, dupa ce un autobuz a cazut de pe un pod, de la 50 de metri inalțime. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani care a fost dus la spital cu rani grave, relateaza The Guardian. Un copil de opt ani a fost singurul supraviețuitor […] Articolul 45 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?