Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CM 2018: Fundașul brazilian Danilo, indisponibil pentru restul Cupei Mondiale

Publicat:

da Silva, fundasul dreapta al selectionatei Braziliei, va fi indisponibil pentru restul 2018, dupa ce a suferit o accidentare la ligamentele de la glezna dreapta in cursul unui antrenament efectuat joi, cu o zi inaintea meciului impotriva Belgiei, a anuntat de Fotbal (CBF), citata de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Record mondial: 56 de lovituri de departajare, intr-un meci de fotbal din Israel!

23:50, 22.05.2024 - Echipele israeliene de fotbal SC Dimona și Shimshon Tel Aviv au stabilit un record mondial pentru cea mai lunga serie de lovituri de departajare, dupa ce au executat 56 de lovituri de la 11 metri, relateaza Reuters.

Guvernul brazilian l-a dat afara pe șeful Petrobras / Scadere brusca a prețului acțiunilor companiei petroliere

16:55, 15.05.2024 - Președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a anunțat demiterea directorului executiv al companiei Petrobras, una dintre cele mai mari companii petroliere din lume, și ca acesta va fi inlocuit cu un fost șef al autoritații de reglementare din domeniu, relateaza AFP și Reuters.

FIFA anunta o noua competitie: Cupa Mondiala a Cluburilor la fotbal feminin, incepand din 2026

12:00, 15.05.2024 - Prima editie a Cupei Mondiale a Cluburilor la fotbal feminin va avea loc in ianuarie si februarie 2026, cu 16 echipe participante, a anuntat, miercuri, FIFA, potrivit Reuters."Turneul va avea loc din patru in patru ani", a precizat vineri Consiliul FIFA.

Cal blocat pe un acoperis din cauza inundatiilor, salvat de echipele de intervenție, in Brazilia

18:45, 10.05.2024 - Echipele de interventie au salvat joi un cal care a ramas blocat timp de doua zile pe un acoperis intr-o localitate din sudul Braziliei afectata sever de inundatii, potrivit imaginilor difuzate de posturile de televiziune, informeaza Reuters.

Tesla produce masini cu volanul pe dreapta in Germania pentru a le exporta in India

18:55, 04.04.2024 - Tesla a inceput productia de masini cu volanul pe dreapta (RHD) la fabrica sa din Germania, pentru a le exporta anul acesta in India, au declarat pentru Reuters surse care și-au pastrat anonimatul.

75 de minute pentru Andrei Rațiu in Celta Vigo - Rayo. Ce a spus antrenorul dupa meci

20:20, 31.03.2024 - Fundașul dreapta roman Andrei Rațiu (25 de ani) a intrat pe teren in minutul 16 al meciului dintre Celta Vigo și Rayo Vallecano, scor final 0-0. De peste 3 luni, de pe 19 decembrie 2023 nu se mai intamplase ca Andrei Rațiu sa joace atat de mult intr-un meci de campionat pentru Rayo. Fundașul dreapta…

Florentino Perez, cerința speciala » S-a dus la vestiar și i-a luat tricoul, dupa Spania - Brazilia

11:20, 28.03.2024 - Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a fost la meciul amical dintre Spania și Brazilia, incheiat 3-3 pe„Santiago Bernabeu”. Iar la final a avut o cerința speciala pentru Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene de Fotbal. Perez a vrut sa mearga in vestiarul naționalei Braziliei…

Alianța de centru-dreapta obține victoria in alegerile din Portugalia, dar nu caștiga majoritatea / Ascensiune puternica a extremei dreapta

05:40, 11.03.2024 - Alianta Democratica din Portugalia, de centru-dreapta, ar urma sa termine pe primul loc in alegerile parlamentare de duminica, dar nu va obtine o majoritate absoluta, aratau rezultatele comunicate duminica seara dupa ce 92% din buletinele de vot fusesera numarate. Scorul sugereaza ca urmeaza negocieri…


Ce parere ai despre aceasta stire?