Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clubul polonez Hutnik Cracovia cere o anchetă a federaţiei pentru suspiciuri de trucare a meciurilor sale

Publicat:

a cerut de Fotbal (PZPN) sa demareze o ancheta dupa ce rezultatele gruparii de liga a treia au starnit suspiciuni ca ar fi trucate, potrivit unui comunicat al clubului, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

In ultimele sale doua meciuri, Hutnik a condus cu 3-0, dar a pierdut cu II (3-4) si in fata liderului (3-5).

''Clubul a cerut ofiterului disciplinar al de Fotbal sa faca o analiza pentru a examina daca este un fenomen de trucare a meciurilor la partidele aflate in cauza'', se arata in comunicatul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM MECIURI Programul meciurilor din campionatele județene de fotbal

09:40, 27.04.2024 - Sambata și duminica sunt programate meciuri interesante in campionatele județene de fotbal. The post PROGRAM MECIURI Programul meciurilor din campionatele județene de fotbal first appeared on Informatia Zilei .

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

UPDATE Atacul de la Moscova: Bilantul victimelor urca la 115 morti. Putin a declarat ca vinovații vor fi „pedepsiți”

16:05, 23.03.2024 - Numarul victimelor in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscova, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), a crescut la 115 morti, a anuntat sambata Comitetul de Ancheta din Rusia, potrivit Reuters si AFP.

PROGRAM COMPLET. A fost stabilit prin tragere la sorți programul meciurilor din play-off-ul și play-out-ul din Liga 2

13:10, 19.03.2024 - Marți, la sediul Federației Romane de Fotbal a avut loc tragerea la sorți a programului play-off-ului și play-out-ului pentru meciurile din Liga 2. CSM Reșița, CSM Alexandria, Șelimbar, Corvinul Hunedoara, CSA Steaua, CS Tunari, CSM Slatina și Dumbravița nu au statutul potrivit pentru a promova in primul…

Fotbal feminin. A fost stabilit programul meciurilor din preliminariile EURO 2025: Cand vor debuta tricolorele

18:55, 10.03.2024 - UEFA a stabilit programul meciurilor din preliminariile EURO 2025, dupa ce pe 5 martie, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a grupelor. Moldova a ajuns in grupa C2, unde va avea adversari reprezentativele din Slovenia, Letonia și Macedonia de Nord, comunica Federația Moloveneasca de Fotbal.

Klinsmann a fost demis de la conducerea tehnica a nationalei din Coreea de Sud

10:05, 16.02.2024 - Federatia Sud-coreeana de Fotbal (KFA) a anuntat vineri ca l-a demis pe selectionerul Juergen Klinsmann ca urmare a eliminarii echipei in semifinalele Cupei Asiei si pe fondul criticilor la adresa leadershipului sau, relateaza Reuters, potrivit news.ro. Comitetul echipei nationale, un organism consultativ…

Suedia urmeaza sa inchida ancheta privind exploziile de la gazoductele Nord Stream (presa)

16:35, 06.02.2024 - Autoritațile judiciare suedeze au de gand sa inchida ancheta in ce privește exploziile care au scos din funcțiune gazoductele Nord Stream din Marea Baltica, in 2022, relateaza, marți, presa germana, conform Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?