Click! îţi dă reţeta câştigătoare de la cititori- Peşte «împachetat»
Publicat:
Castigatorul nostru este Silviu Gabriel Angheluta. El a castigat un storcator de fructe.
Ingrediente: 3 fileuri de peste, 200 g felii subtiri de bacon sau sunca, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri zeama de lamaie. Pentru sos: 100 ml ulei, 100 ml sifon, zeama unei lamai, piper si sare.
Preparare: Ungem fileurile cu ulei, apoi infasuram peste in feliile subtiri de bacon sau sunca si le asezam intr-o forma termorezistenta unsa cu putin ulei. Stropim cu zeama de lamaie, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa…
Citeste articolul mai departe pe click.ro…
Sursa articol: click.ro
Stiri pe aceeasi tema
Salata de dovlecei Frida Kahlo. Rețeta secreta cu care faimoasa pictorița iși incanta musafirii
20:55, 15.06.2024 - Asa a iesit la iveala si aceasta salata de dovlecei, perfecta pentru vara, a carei reteta vine direct de la marile petreceri organizate de Frida si sotul sau Diego Rivera. Asadar, uite cat de simplu este sa iti faci vara mai gustoasa cu o salata de dovlecei de artisti. Uite ce iti trebuie si cum procedezi.Ingrediente…
Cum obții cea mai delicioasa dulceața de capșuni. Ingredinetul pe care doar marile gospodine il cunosc: toata savoarea sta in el
08:01, 22.05.2024 - Poate ca mulți dintre noi ne putem gandi ca dulceața de capșuni, cat și orice fel de dulceața, in general, este un preparat destul de simplu de facut. Cu toate acestea, exista cateva trucuri pe care trebuie sa le știm, daca vrem sa ne iasa o dulceața cu adevarat delicioasa, de care sa nu ne mai saturam!…
Orez cu fructe de mare
00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…
Un preparat gustos si versatil, branza de caju
19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut
09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…
Cine are mai multa cofeina: ceaiul sau cafeaua? Caștigatorul confruntarii, desemnat de studiile de specialitate
15:25, 22.03.2024 - Aroma ceaiului nu sunt singurele aspecte care il diferențiaza de cafea, ci și nivelul de cofeina, care poate varia semnificativ in funcție de tipul și modul de preparare al ceaiului.Ceaiul este o bautura straveche și raspandita in intreaga lume, cu diverse tipuri și arome care satisfac gusturile diverse…
Biscuiti cu unt de arahide: o gustare de post plina de savoare. Cum se prepara
13:25, 18.03.2024 - Te-ai decis sa mananci mai dietetic sau sa tii post? Nu este nevoie sa renunti la deserturi. De exemplu, pentru prepararea unor biscuiti cu unt poti sa inlocuiesti untul cu unt de arahide si sa te bucuri in continuare de un desert sau o gustare incredibile. Iata cu ce mai poti sa inlocuiesti untul!De…