Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum obții cea mai delicioasă dulceață de căpșuni. Ingredinetul pe care doar marile gospodine îl cunosc: toată savoarea stă în el

Publicat:
Cum obții cea mai delicioasă dulceață de căpșuni. Ingredinetul pe care doar marile gospodine îl cunosc: toată savoarea stă în el

Poate ca mulți dintre noi ne putem gandi ca dulceața de capșuni, cat și orice fel de dulceața, in general, este un preparat destul de simplu de facut. Cu toate acestea, exista cateva trucuri pe care trebuie sa le știm, daca vrem sa ne iasa o dulceața cu adevarat delicioasa, de care sa nu ne mai saturam! Iar in cazul dulceții de capșuni, secretul este un ingredient special, ignorat de mulți romani!Mai precis, este vorba despre zeama de lamaie! Indiferent de ce fel de dulceața am pregati, acest ingredient atat de simplu nu trebuie sa ne lipseasca! In primul rand, zeama de lamaie este foarte utila…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Este cea mai parfumata bautura racoritoare: gustul ei te va purta in copilarie. Rețeta tradiționala, pe care doar puțini o cunosc

11:36, 30.05.2024 - Rețeta tradiționala de trandafirataTrandafirata are un gust senzațional și iși merita locul de cinste in timpul verii. Deși este o bautura racoritoare, atunci cand este preparata din trandafiri de dulceața, trandafirata devine mult mai racoritoare. Mai mult, pentru cei care vor sa organizeze petreceri…

Inghețata de capșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii

13:20, 21.05.2024 - Laptele condensat este preparat din lapte proaspat dupa ce s-a eliminat o mare parte din conținutul de apa al acestuia și i s-a adaugat zahar. Acesta ofera compoziției de inghețata gust dulce, dar și consistența. Il poți procura din orice magazin alimentar, insa pentru reușita deplina a inghețatei,…

Reteta originala de mici de la Cocosatu’ - Care este ingredientul secret

13:11, 27.04.2024 -  Pentru prepararea celebrilor mititei ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de vita, piper macinat, cimbru uscat, ienibahar, coriandru, chimion turcesc, anis stelat (flori uscate sub forma de stele), bicarbonat de sodiu, zeama de lamaie, ulei, usturoi.Mod de preparareDaca vreti ca micii sa va…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Cum scapi de igrasie și mucegai cu un ingredient simplu din bucatarie. Secretul folosit de multe gospodine

10:10, 04.04.2024 - Indiferent daca este vorba despre o casa veche sau una noua, umiditatea excesiva poate duce la apariția igrasiei și a mucegaiului. Este o problema pe care mulți oameni o subestimeaza, dar care poate afecta calitatea aerului din interiorul casei și poate fi daunatoare pentru sanatatea locuitorilor. Din…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…


Ce parere ai despre aceasta stire?