Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clatite aromate si gustoase – fara lapte si oua.

Publicat:

O sa adori clatitele astea! Sunt atat de pufoase, de aromate si de gustoase incat o sa iti fie tare greu sa le imparti si cu ceilalti! TIMPI DE PREPARARE Timp de preparare: 5 min INGREDIENTE 200 g faina3 linguri zahar (brun, de preferat)1 lingurita praf de copt1 lingura ulei2 fiole esenta de vanilie*375 ml lapte de soia (ce aroma preferi) MOD DE PREPARARE Exact ca la clatitele obisnuite, se amesteca toate ingredientele, treptat, intr-un bol mare, cu ajutorul unui tel sau al unui mixer. Incinge uleiul in tigaie, la foc mediu spre mare si apoi apuca-te de facut, pe rand, clatitele. (Daca pui 3 linguri…

Citeste articolul mai departe pe thewomen.ro…  

Sursa articol: thewomen.ro


Stiri pe aceeasi tema

Potrivit unui proiect al ANAF, se va extinde lista ­bunurilor cu risc fiscal

00:15, 19.04.2024 - ANAF vrea sa extinda lista bunurilor cu risc fiscal ridicat monitorizate prin sistemul RO e-Transport și a publicat miercuri, 17 aprilie 2024, un proiect de ordin in acest sens, potrivit Hotnews. Lista actualizata a bunurilor cu risc fiscal ridicat, de care firmele de transport ar trebui sa țina cont,…

Gogoși de post cu lingura. Ies fix așa cum le facea bunica. Nu e nevoie nici de framantare

09:01, 15.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, perioada in care credincioșii nu consuma carne, oua sau lapte. Gogoșile de post este desertul perfect pe care il puteți prepara acum. Aromate și gustoase, aceste nici macar nu necesita framantare. Gogoși delicioase de post Gogoșile de post sunt foarte delicioase, chiar daca…

Retete de creme pentru prajituri

10:05, 27.03.2024 - Crema dulce, crema ușor sarata sau crema aromata, fiecare dintre acestea sunt ingredientul vedeta al oricarei rețete de prajituri. Mai jos iți spunem ce rețete de creme pentru prajituri poți face acasa.Prajiturile cu crema la interior sunt printre cele mai consumate deserturi. Nu sunt deloc greu de…

Nu mai pune ulei in clatitele de post! Ingredientul care le face pufoase, nici nu zici ca nu au lapte si oua

09:10, 18.03.2024 - Vrei sa prepari clatite ușoare și pufoase fara a folosi ingrediente de origine animala? Playtech Știri iți explica cum poți sa dai desertului aroma clasica de unt, dar cu textura ușoara, in așa fel incat sa respecți și restricțiile impuse in perioada de post. Ce produs sa pui in compoziția de aluat.…

Cupru Min S.A. Abrud – ANUNȚ de angajare

12:50, 05.03.2024 - Cupru Min S.A. Abrud – ANUNȚ de angajare Societatea Cupru Min S.A. Abrud organizeaza interviuri in vederea angajarii in meseriile de electrician, sudor, operator preparare, chimist, laborant, in datele de 12 – 13.03.2024, ora 09:00, dupa cum urmeaza: – Electricieni, in data de 12.03.2024; – Sudori,…

Cat lapte și cat ulei trebuie sa pui in chec pentru a ieși pufos. Rețeta veche de 25 de ani

22:45, 28.02.2024 - Desertul de suflet al romanilor, un deliciu cu care ne rasfațau mamele și bunicile, dar o rețeta ce le da multora batai de cap. Pentru a fi sigur ca nu dai greș niciodata cand il prepari, este important sa ții cont de doua detalii importante. Afla, din randurile de mai jos, cat lapte și cat […] The…

Cate minute trebuie sa lași aluatul la odihnit pentru cele mai gustoase clatite. Mihaela Bilic a dezvaluit secretul

19:50, 24.02.2024 - Clatitele sunt delicioase, cu orice ai alege sa le umpli, dar secretul unor clatite perfecte sta adesea in odihna pe care o primește aluatul inainte de a fi gatite. Cu toții ne dorim clatite pufoase și gustoase, iar timpul de odihna al aluatului poate face diferența intre clatitele banale și cele spectaculoase. …

GALERIE FOTO. Fiica unui fost campion mondial incinge internetul

18:20, 04.02.2024 - Modelul glamour Jade Laboeuf, fiica fostului mare fotbalist francez Frank Laboeuf, și-a lasat cu gura cascata fanii dupa ce a postat o serie de imagini in care aparea purtand o ținuta cvasitransparenta. Tanara in varsta de 33 de ani și-a faurit propria cariera in industria modei și a modelingului la…


Ce parere ai despre aceasta stire?