Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cireșe – beneficii și proprietăți. Rețete culinare cu cireșe

Publicat:

Cireșele sunt cele mai indragite și consumate fructe, deoarece sunt o gustare sanatoasa și o sursa importanta de antioxidanți pentru organism. Descopera ce beneficii și proprietați au cireșelele, dar și care sunt cele mai delicioase rețete cu cireșe. Cireșele sunt bogate in potasiu, fibre, melatonina și vitamina C, nutrienți esențiali pentru funcționarea optima a corpului. Sunt un aliment benefic pentru sanatate, o gustare delicioasa și un ingredient de baza intr-o mulțime de rețete de desert. Vezi ce beneficii are consumul de cireșe. Nota: Informațiile din acest articol nu inlocuiesc sfaturile…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sparanghelul elimina excesul de sare si ajuta in sarcina

06:16, 25.04.2024 - Sparanghelul este un superaliment in adevaratul sens al cuvantului. Proprietatile sale il recomanda pentru consum indeosebi pentru persoanele care sufera de hipertensiune sau afectiuni cardiace. Ceea ce putine persoane stiu este ca sparanghelul aduce beneficii importante in timpul sarcinii. Daca iți…

Ce este apa de cocos. Beneficii si riscuri

10:05, 13.04.2024 - Apa de cocos poate fi consumata ca atare, imediat cum desfaci o nuca de cocos proaspata, și poate furniza organismului substanțe nutritive esențiale pentru o dezvoltare optima. Descopera ce beneficii are consumul de apa de cocos, dar și care sunt riscurile consumului in exces.Confundata de multe ori…

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Rețete de mancare cu usturoi verde

10:11, 10.04.2024 - Usturoiul verde este una dintre cele mai apreciate verdețuri de primavara. Pe langa gustul sau unic, usturoiul verde este bogat in nutrienți și compuși benefici pentru sanatate. Afla cum il poți include in alimentație și descopera unele dintre cele mai delicioase rețete de mancare cu usturoi verde.Despre…

Ce beneficii pentru sanatate are consumul de kaki. Fructul este recunoscut datorita gustului sau dulce și texturii moi

12:40, 31.03.2024 - Kaki conține antioxidanți și nutrienți importanți, cum ar fi fibrele și vitamina A. De asemenea, se spune ca poate avea multe beneficii potențiale pentru sanatate și acest fruct poate fi savurat intr-o varietate de preparate.

Sfaturi pentru o alimentație sanatoasa primavara

13:15, 16.03.2024 - O alimentație sanatoasa este importanta pe tot parcursul anului. Primavara este insa un moment al anului in care organismul nostru resimte schimbarile naturale și are nevoie de nutrienți specifici pentru a se adapta și a funcționa optim. Descopera idei și sfaturi pentru o alimentație sanatoasa primavara.De…

Studiu. E bine sau nu sa fierbem apa?

16:40, 04.03.2024 - Un nou studiu publicat in jurnalul Environmental Science and Technology Letters, citat de Live Science, fierberea apei de la robinet ar fi indicata.  In acest mod, arata studiul, 90% din microplasticele cu care poate fi contaminata apa sunt eliminate in proporție de 90%. Omniprezente in apele marilor…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?