Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciorbă de perișoare ca la restaurant chiar la tine acasă. Cum poți obține un preparat demn de marii bucătari

Publicat:

Ce trebuie sa pui in ciorba de perișoare ca sa-ți iasa ca la restaurant Conform Clickpoftabuna.ro, iata cea mai rapida și delicioasa rețeta de ciorba de perișoare pe care o puteți savura alaturi de cei dragi. Ingrediente: 2 l apa, 1 l bors, 2 cepe medii, 3 morcovi, 1 ardei gras rosu, 1 pastarnac, ½ telina, 1 rosie […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul ca sa nu faci fum in casa cand prajești pește. Așa procedeaza marii bucatari la restaurant

14:51, 24.04.2024 - Peștele prajit este un preparat foarte delicios și ravnit de mulți in aceasta perioada, avand in vedere ca mulți creștini respecta postul Paștelui. De multe ori iese foarte mult fum atunci cand prajim peștele, dar exista un mic truc prin care putem scapa de aceasta problema. Cum se prajește corect peștele…

Laptele condensat, minunea din bucatarie pe care puține gospodine il folosesc

22:51, 05.04.2024 - Iubești laptele? Ei bine, acesta este un adevarat dar al naturii, iar omenirea a știut sa il valorifice la maximum. De-a lungul timpului, din el am reușit sa obținem tot felul de alte produse, cum ar fi branza, smantana sau iaurtul. Dar la ce folosește laptele condensat? Cu siguranta ai auzit si tu…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Rezident Land, de aproape 10 ani o oaza de relaxare la 20 km de Oradea - Miersig! Restaurant cu preparate ca la mama acasa!

17:00, 26.03.2024 - Rezident's Land, situat la 20 de km de Oradea, in satul Miersig (comuna Husasau de Tinca) este un proiect de suflet, construit in 2015, caracterizat de un contrast rustic, intre tradiție și modernitate, cu preparate ca la *mama acasa*.

Ce pun grecii in ciorba de perișoare, de fapt. Rețeta lor este diferita, dar foarte gustoasa

23:01, 29.02.2024 - Grecia are o bucatarie diversificata, plina de preparate delicioase și speciale. Printre cele mai iubite se numara și ciorba de perișoare greceasca, ce are o rețeta diferita fața de a noastra. Ce pun ei in supa, de fapt și care este ingredientul-minune. Cum se face ciorba de perișoare in Grecia Daca…


Ce parere ai despre aceasta stire?