Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciorba de burtă românească, lăudată de New York Times

Publicat:

"Daca a fost vreodata un fel de mancare creat pentru refacerea puterilor dupa schi, acesta este ciorba de burta romaneasca”, scrie un popular blog afiliat . "O supa bogata, omniprezenta și ieftina", adauga , autorul blogului.

Sub numele „”, Seth calatorește in toata lumea cu buget redus și iși povestește aventurile pe site-ul celebrului ziar american. El a vizitat recent Transilvania, intr-o excursie in care a incercat sa evite raportarea la Dracula. A vizitat Brașovul, Sighișoara, Biertan, Copșa Mare, și Peleșul și s-a aratat incantat…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Brașovul, primul loc in topul destinațiilor preferate ale romanilor pentru vacanta de Paste

08:40, 01.05.2024 - Brașovul este din nou, pe primul loc in topul destinațiilor preferate ale romanilor pentru vacanta de Paște 2024. Romanii fug spre Brașov și Sibiu in vacanta de Paste. Prețurile cresc ușor. Numai 28% dintre hotelieri și proprietari de pensiuni și case de vacanța sunt mulțumiți cu rezervarile. Doua sarbatori…

Ciorba falsa cu masline de la manastire

11:36, 27.04.2024 - La fel ca toate mancarurile manastiresti, si cele de la Manastirea Bujoreni din Vaslui au un gust special si o aroma aparte. Parintele Alexie e convins ca savoarea preparatelor manastiresti vine mai ales din faptul ca sunt facute cu rugaciune si doar dupa ce se primeste binecuvantarea. In perioada in…

”Tatal” lui Dracula nu a fost niciodata in Transilvania. Femeia care l-a inspirat pe scriitorul Bram Stoker

15:11, 12.04.2024 - Pe langa istoria bogata, peisajele naturale superbe și ospitalitatea romanilor, țara noastra a capatat notorietatea la nivel global inca de la sfarșitul secolului al XIX-lea, datorita succesului fulminant al romanului Dracula, scris de autorul Bram Stoker. Puțini sunt cei care știu, insa, ca scriitorul…

Dan Negru, critica dur prețurile mari de la Castelul Peleș: E mai ieftin sa vezi Versailles, decat Peleș. Regalitatea a dat-o in gard' / VIDEO

00:45, 28.03.2024 - Dan Negru a postat pe contul de Instagram, un film in care se arata contrariat de prețurile de intrare pentru o vizita la Castelul Peleș, pe care le compara cu cele de la celebrul Palat Versailles, din Franța. „Asta e Castelul Peleș din Sinaia și daca vrei sa-l vizitezi trebuie sa platești 150 de…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

10:20, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Care este cea mai populara rețeta de ciorba de burta. Cum se prepara

15:50, 15.03.2024 - Ciorba de burta clasica este, in general, cea mai populara varianta in multe culturi și regiuni. Este renumita pentru gustul sau bogat și reconfortant, combinand aroma intensa a burții de vita cu legumele proaspete și condimentele.Servita cu smantana și marar sau patrunjel tocat, ciorba de burta clasica…


Ce parere ai despre aceasta stire?