Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciocănele de pui cu cartofi natur

Publicat:

Mod de preparare Ciocanele de pui cu cartofi natur

Carnea condimentata se pune in tigaia wok in ulei incins si se prajeste cateva min.

Adaugam rozmarinul, vinul, apa si sosul de soia.

Lasam la foc mediu sa se gateasca bine carnea si sa scada tot lichidul.

Cartofii se curata de coaja, se taie in cuburi marisoare si se pun la fiert in apa cu sare.

Nu trebuie lasati sa fiarba mai mult decat este necesar, nu trebuie sa se sfarame.

Scurgem cartofii si peste ei se pune verdeata tocata marunt.

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici. 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Postul, ca bucurie. Pirostile cu povila, in Valea Bargaului

14:00, 02.05.2024 - „Postul nu este osanda, este bucurie, si pana nu putem posti fara a ne osandi nu are nicio valoare postul”, ne spune Elena Rus din comuna Tiha Bargaului, bucatareasa vestita in judetul Bistrita-Nasaud si proprietara primului punct gastronomic din judet, deschis in urma cu trei ani. Stie aceasta vorba…

Cum face indragitul Barbosu’ cartofii prajiti. Secretul retetei, de asta ies crocanti si se fac mai repede: „Nu mai pot de pofta”

13:15, 26.04.2024 - Ovidiu din Bacau – sau Barbosu’, așa cum este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara cartofi prajiți. Pentru a ieși crocanți, bucatarul recomanda ca in tigaie sa se puna foarte puțin ulei, atat cat sa acopere fin fundul vasului de bucatarie. Cum sa gatești cei mai savuroși cartofi. Ingredientele…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

DIETA Cartofii dulci și sfecla mangold sunt alimente ideale pentru slabit

08:15, 07.04.2024 - Mesele bogate de sarbatori isi pun amprenta asupra greutatii noastre, astfel ca ne trezim cu cateva kilograme acumulate intr-o scurta perioada de timp.  The post DIETA Cartofii dulci și sfecla mangold sunt alimente ideale pentru slabit first appeared on Informatia Zilei .

Rețete pe alese… de la bucatari culese. Ce mancam in Postul Paștelui?

18:06, 05.04.2024 - In timpul Postului Nașterii Domnului, cand piețele sunt pline de fructe și legume de sezon, avem oportunitatea sa ne delectam cu preparate culinare delicioase, sanatoase și ușor de pregatit acasa. Iata cateva rețete simple, delicioase, gustoase și ușor de preparat care va inspira in bucatarie!   Articol…

Scandalul „puiul vopsit” ii face pe clienti sa ocoleasca acum carnea galbena de la raft. „Lasam sa se inteleaga ca toti puii din Romania ar avea probleme“

21:36, 29.03.2024 - Scandalul puiului vopsit i-a speriat pe cumparatori și lovește in industria de profil. Unii producatori spun ca s-au trezit cu un val de apeluri telefonice și intrebați de romani daca puiul pe care il consuma este bun.

Alimentele care nu ar trebui sa fie consumate dupa 60 de ani

15:50, 27.03.2024 -   Terapeuții din intreaga lume avertizeaza ca metabolismul incetinește odata cu trecerea anilor, astfel ca sistemul digestiv face fața mult mai greu digestiei și asimilarii alimentelor. Mai ales cele grele și nu foarte utile – alimentele de conveniența, alimentele grase și picante, fast-food-ul etc.…

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…


Ce parere ai despre aceasta stire?