Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine s-ar fi gandit! O femeie s-a rugat la o figurina din Lord of the Rings crezand ca e un sfant

Publicat:

O strabunica din Brazilia s-ar fi rugat timp de mai mulți ani la o figurina reprezentând un personaj din Lord of the Rings, crezând ca se roaga la statueta unui sfânt, informeaza , citat de Agepres. 
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intamplare desprinsa parca din filmele de groaza: O femeie din București a incercat sa-si ucida fiul vitreg, crezand ca i-a abuzat una dintre fiice

18:25, 15.05.2024 - O intamplare care seamana mai degraba cu un scenariu de filme de groaza i-a șocat pe judecatorii Tribunalului București. Aceștia au condamnat fara ezitare o femeie care ar fi incercat sa-si ucida fiul vitreg, pe care l-a crescut de mic.

Unde s-a rugat Nicolae Ciuca in noaptea de Inviere, imagine inedita

11:20, 05.05.2024 - Liderul PNL, Nicolae Ciuca a fost surprins in mulțimea de credincioși la Manastirea Sambata de Sus unde s-a rugat și a luat Sfanta Lumina in noaptea de Inviere.Ciuca a transmis și un mesaj pentru toți credincioșii care astazi sarbatoresc Invierea Domnului.

OAMENI din Bistrița-Nasaud – Maria Hanganuț din Ciosa: „Locul asta e sfant pentru mine. Cand ma uit in jur, numai mana Domnului o vad”

15:10, 03.05.2024 - Tanti Maria (84 de ani), din Ciosa, iubește acest loc cu toate marețiile și greutațile lui. A trait o viața aici, s-a casatorit, a crescut copii, a imbatranit și aici iși dorește sa și moara… „Is de tanara aici… O fost greu tare și cu copii de crescut, și cu o casa de ținut. Dar Dumnezeu ne-o ajutat…

Dupa ce a caștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gandit sa mai joace un bilet și a avut o surpriza neașteptata

11:06, 03.05.2024 - O femeie care a caștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis dupa cateva saptamani sa iși mai incerce inca o data norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriza de proporții.

David Popovici, parcurs impecabil la CN și pregatit psihic de Europene

11:25, 21.04.2024 - David Popovici a caștigat patru titluri naționale, și-a indeplinit baremul pentru Campionatele Europene, și-a stabilit cei mai buni timpi ai anului la 100 și 200 m liber, la Otopeni, iar de luni revine la antrenamente pentru a pregati Jocurile Olimpice de la Paris. David Popovici a terminat Campionatele…

O femeie a mers la spital crezand ca a i-a ramas un os blocat in gat. Ce au descoperit, de fapt, medicii

13:10, 28.03.2024 - O femeie in varsta de 68 din Peru a fost operata dupa ce i-a ramas un cui in gat. Aceasta a mers la Urgențe crezand ca avea un os blocat, dar medicii au facut descoperirea infioratoare, care a necesitat o operație riscanta.

"Surpriza" descoperita de o tanara din Cluj in mancarea chinezeasca comandata: UN ȘURUB

13:10, 20.03.2024 - De o astfel de "surpriza" a avut parte o tanara din Cluj, care a postat in mediul online peste ce a dat atunci cand a deschis cutia de mancare comandata de la un restaurant chinezesc, relateaza Ziare.com.Tanara a avut ghinionul de a gasi un șurub, iar daca ar fi fost inghițit aceasta ar fi putut suferi…


Ce parere ai despre aceasta stire?