Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este Vanessa Țone de la Burlacul 2021. Ce face concurenta după ce a fost eliminată din emisiune de Andi Constantin

Publicat:

Vanessa Țone de la Burlacul 2021 este una dintre concurentele apreciate de inca de la prima apriție in sezonul 6. Aceasta i-a atras atenția Burlacului imediat, mai ales ca a insisitat sa il cunoasca și a mai intrerupt intalniri pentru a petrece cat mai mult timp cu batbatul caruia a vrut sa-i cucereasca inima.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tensiuni intre Ionela și Albert! Concurenta regreta ca a ramas in emisiune: ”Nu imi e bine deloc” / VIDEO

21:30, 30.04.2024 - Au aparut tensiuni intre Albert și Ionela! Concurenta a fost in cursa pentru eliminare, dar in urma voturilor concurenților, a ramas in emisiune. Deși ar fi fost o veste buna, se pare ca ea regreta ca nu pleaca acasa. Totul s-ar fi intamplat din cauza lui Albert.

Mireasa – Capriciile Iubirii. De ce s-a intors, de fapt, Ionela in emisiune. Concurenta a varsat multe lacrimi: „Aleg...” / VIDEO

20:00, 29.04.2024 - Ionel a dezvaluit din ce motiv a ales sa se intoarca in emisiune, dupa ce a vorbit cu mama ei. Concurenta nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi. Ce a marturisit tanara in cadrul ediției de astazi de la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

Echipa lui Chef Orlando Zaharia a caștigat battle-ul ieri seara, la Chefi la cuțite. O concurenta, eliminata la proba individuala

12:11, 25.04.2024 - Cel de-al treilea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus victoria echipei conduse de Chef Orlando Zaharia, dupa un battle cu o provocare dificila, dar și cu doua amulete care au zdruncinat ordinea la bancurile de lucru.

Chefi la cuțite, 24 aprilie 2024. Geanina Craciun a fost eliminata din sezonul 13. Ce reacție neașteptata a avut Richard Abou Zaki

00:00, 25.04.2024 - Geanina Craciun a fost eliminata in ediția 17 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzata pe 24 aprilie 2024. Concurenta a obținut cel mai mic punctaj la proba individuala și Richard Abou Zaki a avut o reacție neașteptata cand a aflat verdictul.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, in lacrimi! Concurenta este dezamagita pentru ca nu și-a gasit un partener in emisiune: „Vreau sa vina un baiat care sa...” / VIDEO

00:00, 24.04.2024 - Laura nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi! Conurenta a dezvaluit ca este dezamagita din cauza faptului ca nu și-a gasit un partener in cadrul emisiunii. Ce a marturisit tanara in ediția de astazi, pe Antena Stars.

Cat de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul. Cum arata acum tanara mamica

13:35, 05.04.2024 - Vanessa Țone, fosta concurenta a sezonului 6 Burlacul, a trecut printr-o schimbare radicala la aproximativ trei ani de cand a aparut pe micile ecrane ale publicului. Este o femeie implinita și fericita cu o familie minunata.

Mireasa. Valentina a fost eliminata din emisiune, in urma voturilor. Cum a reacționat concurenta: ”Am tot avut discuții despre...” / VIDEO

20:25, 16.02.2024 - Emisiunea Mireasa - Capriciile Iubirii continua cu mai puțini concurenți decat pana acum! In urma votului, Valentina afost eliminata din emisiune. Concurenta a explicat de ce considera ca s-a luat aceasta decizie in cazul ei și ce i-a influențat pe oameni sa o voteze!


Ce parere ai despre aceasta stire?