Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este iubita lui Boris Johnson şi ce s-a întâmplat în casa lor din Londra

Publicat:

Fosta consiliera media a , , a ajuns pe primele pagini ale ziarelor, fiind implicata intr-o relatie cu fostul secretar britanic de Externe, , care acum este preferatul pentru obtinerea functiei de prim-ministru al .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ordin de protecție doar pe hartie: Un barbat din Cugir și-a talharit fosta iubita. Nu avea voie sa se apropie de ea

11:50, 26.04.2024 - Ordin de protecție doar pe hartie: Un barbat din Cugir și-a talharit fosta iubita. Nu avea voie sa se apropie de ea Ordinele de protecție de multe ori sunt incalcate de catre barbații agresivi. In lipsa unor masuri reale de protecție, precum brațarile electronice de monitorizare, femeile abuzate sunt…

Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila

07:45, 23.04.2024 - Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila Continue reading Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila at Tabu.

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Irinel Columbeanu, despre fosta iubita: „Aș vrea sa o invit in alte locuri pe Oana, nu unde stau eu acum”

22:00, 26.03.2024 - Printre femeile care au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu se numara și Oana Cojocaru, o bruneta mai tanara decat el cu 40 de ani, alaturi de care fostul milionar de la Izvorani s-a afișat de multe ori la evenimente mondene și la shopping, potrivit Click!.

Un barbat din Aiud a fost reținut de Poliție, dupa ce a avut discuții cu fosta iubita. Ce s-a intamplat

14:35, 26.03.2024 - Un barbat din Aiud a fost reținut de Poliție, dupa ce a avut discuții cu fosta iubita. Ce s-a intamplat Un barbat din Aiud a fost reținut de Poliție, dupa ce a avut discuții cu fosta iubita. Acesta avea interdicție sa se apropie de femeie, pe baza unui ordin de protecție. Potrivit IPJ Alba, luni, 25…

Pedeapsa primita de un barbat care i-a ucis pe fosta sa iubita și noul ei partener. Criminalul a chemat vecinii sa vada cadavrele

17:25, 01.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie care, intr-un atac „feroce și nemilos", și-a injunghiat mortal fosta partenera, l-a ucis pe barbatul cu care aceasta se intalnea și a violat o femeie aflata in locuința in care a avut loc masacrul a fost condamnat la inchisoare pe viața.

Scut nuclear european: Europa se pregatește pentru Putin. Și Trump.

16:45, 15.02.2024 - Propunerea unei posibile cooperari intre Marea Britanie, Franța și alte state europene pentru crearea unui scut nuclear european a provocat un val de dezbateri și speculații in randul liderilor politici și al experților in securitate internaționala. Un ministru german de rang inalt a sugerat ca Marea…

Convorbire Odobescu-Cameron. Ce au discutat fostul premier al Marii Britanii cu șefa diplomației de la București

09:55, 10.02.2024 - Ministra de Externe a Romaniei, Luminița Odobescu, și omologul de la Londra, David Cameron, au avut o convorbire telefonica, fiind abordate mai ales teme legate de securitatea Flancului Estic al NATO și sprijinul pentru Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?