Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este femeia cu cei mai proeminenți pomeți din lume. Cum arăta Anastasia Pokreshchuk înainte de a apela la medicul estetician / FOTO

Publicat:

este cunoscuta ca fiind femeia cu cei mai proeminenți pomeți din lume. Vedeta internaționala și-a facut primele intervenții estetice la varsta de 26 de ani, iar acum este cu adevarat schimbata, avand frumoasa varsta de 34 de ani. Iata cine este ea, dar și cum arata inainte de a apela la medicul estetician!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Shamieh Hussein, medicul estetician al vedetelor, acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

09:45, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a efectuat mai multe interventii chirurgicale in urma carora mai multi pacienti au suferit afectiuni estetice grave si permanente este cercetat sub control judiciar si are interdictia de a mai efectua operatii, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean.

Medic estetician din Constanța, arestat dupa ce ar fi mutilat 10 femei. Polițiștii au deschis un dosar penal

16:06, 12.03.2024 - Medicul estetician care a mutilat 10 femei a fost arestat la Constanța. Timp de patru ani a facut mai multe operații, in urma carora pacientele au suferit leziuni grave și au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Leguma pe care toate femeile de peste 40 de ani trebuie sa o consume. Ce le recomanda Carmen Bruma

14:26, 06.03.2024 - Cu toții știm cat de importanta este alimentația pentru o viața sanatoasa. Aceasta devine esențiala dupa o anumita varsta, atunci cand organismul este mai slabit. Carmen Bruma ne spune ce ar trebui sa consume femeile de peste 40 de ani pentru sanatatea noastra. Ce leguma trebuie sa consume femeile de…

Creatorul de moda Claude Montana a murit la varsta de 76 de ani. A fost unul dintre designerii-vedeta din Paris

15:51, 24.02.2024 - „Spitalul Bretonneau din Paris m-a informat despre decesul sau in aceasta dimineata", a declarat pentru AFP o persoana din anturajul desginerului, atragand totodata atentia asupra marii singuratati care-l inconjura pe creatorul de moda, aflat sub tutela, relateaza Agerpres.Intrat in atentia publicului…

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.

Bianca Dragușanu și-a dus mama la medical estetician. La ce intervenție a apelat: ”O fac și mai frumoasa”

16:56, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu este pusa pe schimbari mari! Dupa mai multe vizite la medicul estetician, a decis ca este momentul ca și mama ei sa treaca printr-o transformare. Din acest motiv, a dus-o la medicul care a operat-o pe ea. Iata la ce intervenție a apelat!


Ce parere ai despre aceasta stire?