Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine ar putea fi „părinții spirituali” ai prințului Louis. Ce îi împiedică pe Harry și Meghan Markle

Publicat:

, cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge (prințul William și ), i-ar putea avea „parinți spirituali” pe mai mulți prieteni ai parinților lui, intrucat unchii sai, ducii de Sussex (prințul Harry și ) fac deja parte din viața lui.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a raspuns justiția britanica la cererea printului Harry de a-i asigura protecție permanenta

10:06, 17.04.2024 - Justitia britanica, care in februarie a refuzat sa ii acorde printului Harry protectie politieneasca in timpul vizitelor sale in Marea Britanie, a respins luni apelul ducelui de Sussex si l-a obligat pe acesta sa plateasca aproape toate cheltuielile de judecata in acest caz.

Copiii lui Kate Middleton, pregatiți pentru cel mai negru scenariu: George, Charlotte și Louis au fost duși la psiholog

12:06, 16.04.2024 - Copiii lui Kate Middleton și ai prințului William sunt pregatiți pentru cel mai negru scenariu. Prințesa de Wales se lupta cu anxietate severa ca urmare a ședințelor intense de chimioterapie. Conform surselor regale, starea de sanatate a soției prințului William este precara, scrie bzi.ro .

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.

Regina Camilla transmite ca Regele Charles se simte ”extrem de bine”

08:00, 09.02.2024 - Regina Camilla a transmis, joi, ca Regele Charles „se simte extrem de bine”, in timp ce monarhul isi continua tratamentul impotriva cancerului, relateaza SkyNews, citat de News.ro. Regina Camilla a declarat la o serata muzicala la catedrala din Salisbury ca regele este foarte „miscat” de mesajele primite…


Ce parere ai despre aceasta stire?