Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cimitirul Vesel Cimitirul Vesel de la Săpânța

Publicat:
Cimitirul Vesel Cimitirul Vesel de la Săpânța

Unele cruci sunt pictate pe ambele parți. Pe o parte este plasata o descriere a vieții celui ingropat, iar pe cealalta — o descriere a motivului morții The post Cimitirul Vesel Cimitirul Vesel de la Sapanța first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANIVERSARE Monica Sobius, primarul comunei Tarna Mare isi aniverseaza azi ziua de nastere

14:45, 25.03.2024 - Monica Sobius este primarul comunei Tarna Mare de mai multe mandate consecutive, fapt ce vine sa confirme calitatile sale de bun gospodar, .... The post ANIVERSARE Monica Sobius, primarul comunei Tarna Mare isi aniverseaza azi ziua de nastere first appeared on Informatia Zilei .

DESPRE FEMINITATE Feminitatea, o stare ce vine din interior

14:05, 24.03.2024 - Luna martie este fara doar si poate luna femeii. E luna in care natura reinvie la viata, luna in care fiecare dintre noi ne simtim minunat si asta datorita temperaturilor in crestere,... The post DESPRE FEMINITATE Feminitatea, o stare ce vine din interior first appeared on Informatia Zilei .

LEGISLAȚIE DEFICITARA Absența sistemului de garanție-returnare in aeroporturile din Romania: Calatorii pierd garanția

11:55, 23.03.2024 - Aeroporturile din Romania nu ofera un sistem de garanție-returnare, forțand calatorii sa plateasca un supliment fara posibilitatea recuperarii acestuia sau a reciclarii sticlelor achiziționate. The post LEGISLAȚIE DEFICITARA Absența sistemului de garanție-returnare in aeroporturile din Romania: Calatorii…

MECI TRICOLORI Romania – Irlanda de Nord, primul meci al anului pentru tricolori

14:16, 22.03.2024 - Selecționata de fotbal a Romaniei va juca vineri seara, pe Arena Naționala, primul meci de pregatire  premergator participarii la turneul final a lui EURO 2024.  The post MECI TRICOLORI Romania – Irlanda de Nord, primul meci al anului pentru tricolori first appeared on Informatia Zilei .

SUSȚINEREA ENERGIEI NUCLEARE Iohannis, la Summitul Energiei Nucleare

18:01, 21.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Summitul Energiei Nucleare, la reuniunea Consiliului European si la Summitul Euro in format extins, care vor avea loc la Bruxelles. The post SUSȚINEREA ENERGIEI NUCLEARE Iohannis, la Summitul Energiei Nucleare first appeared on Informatia Zilei…

REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci

16:45, 20.03.2024 - Aceasta rețeta de mușchi de vaca umplut este perfecta pentru o masa festiva sau un pranz de duminica impreuna cu familia și prietenii. Aromata și suculenta, aceasta preparare aduce un plus de eleganța și rafinament oricarei mese. The post REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci first appeared…

ACCIDENT GRAV Mașina pierduta de sub control distruge un stalp și ajunge in primarie

10:41, 20.03.2024 - Cu o viteza semnificativa, mașina a doborat un stalp de iluminat și a rupt mai multe banci, pana cand s-a oprit in cladirea primariei. The post ACCIDENT GRAV Mașina pierduta de sub control distruge un stalp și ajunge in primarie first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?