Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cifrul regal al regelui Charles al III-lea, dezvăluit. Cum arată FOTO

Publicat:

Monograma combina inițialele sale „C” și „R” de la „Rex”, cuvantul latin pentru rege, plus III de la cel de-al treilea rege Charles. Cifrul inlocuiește „E II R” al reginei Elisabeta a II-a.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost dezvelit primul portret oficial al regelui Charles al III-lea: „A fost ușor surprins de culoarea puternica” VIDEO

21:30, 14.05.2024 - Primul portret oficial al regelui Charles al III-lea a fost dezvaluit la Palatul Buckingham. Imensul tablou pictat il infațișeaza pe monarh, mai mare decat in realitate, in uniforma Garzilor Galeze, relateaza BBC.

Planurile de inmormantare ale regelui Charles, actualizate in mod regulat dupa ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este intr-adevar foarte bolnav..." 

14:36, 26.04.2024 - Presa din Marea Britanie scrie ca starea de sanatate a regelgul Charles se deterioreaza progresiv, ceea ce i-a determinat pe oficialii Palatului Buckingham sa actualizeze in mod regulat planul pentru inmormantarea sa.

Porecla jenanta pe care Prințul Harry a primit-o din partea lui Charles. Britanicii au dezvaluit tot

18:45, 11.04.2024 - Prințul Harry a primit o porecla din partea lui Charles de care nu multa lume știe. Ducele de Sussex a fost deranjat de aceasta, motiv pentru care nu s-a aflat pana acum cum i se spunea. Ce porecla are Prințul Harry Prințul Harry și soția sa au parasit definitiv Casa Regala, iar acum sunt stabiliți…

Povestea romanului care spala mașinile regelui Charles. „M-am trezit, intr-o zi, cu un telefon de la oamenii lui“

14:16, 11.04.2024 - Un tanar din Tecuci (Galați) plecat sa munceasca in Marea Britanie și-a deschis propria firma, iar seriozitatea și munca de calitate l-au adus in postura de a spala in prezent mașinile Casei Regale, dar și pe cele ale altor celebritați din insula.

Portret al printesei Diana realizat de un fotograf celebru, scos la licitatie

23:00, 07.03.2024 - Portretul Dianei de Wales realizat de Andy Warhol, cu un fundal albastru precum ochii regretatei printese, infatisata cu inelul sau de safir, a fost scos la licitatie, joi, la casa Phillips din Londra pentru 2,4 milioane de lire sterline (2,8 milioane de euro, 3 milioane de dolari), transmite EFE. Opera…

Activistii PETA au cumparat trei porumbei voiajori de pe unul dintre domeniile regelui Charles al III-lea

21:55, 28.02.2024 - PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), o cunoscuta organizatie care militeaza pentru drepturile animalelor, a cumparat si a relocat trei porumbei voiajori de pe domeniul Sandringham, detinut de regele Charles al III-lea.

Printul Harry despre cancerul regelui Charles al III-lea: „Orice boala uneste familiile”

16:40, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?