Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cifrele finalei Cupei României cîştigate de Petrolul » Cum este dovedită inconstanţa dni fotbalul românesc

Publicat:

a reusit sa cistige dupa o pauza de 18 ani. Este pentru a treia oara cind "gazarii" reusesc aceasta performanta si au egalat pe CFR la numarul de Cupe.

Acesta reprezinta al 7-lea trofeu din istoria clubului, ploiestenii avind si 4 campionate (aici este inclus si cel cistigat de ). In finala Cupei, Petrolul a invins CFR Cluj, scor 1-0, gratie reusitei lui .

Cifrele reprezentative ale finalei:

22 de goluri a inscris Bokila pentru Petrolul in acest an, 16 in campionat, 6 in Cupa

21 de straini au evoluat…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Val de arestari in fotbal! Peste 20 de suporteri, ridicați de mascați: ”Este o incalcare a legii” / VIDEO

17:25, 20.03.2024 - Procurorii au deschis un dosar penal impotriva galeriilor marilor echipe de fotbal din Romania. Aceștia sunt acuzați ca au introdus și folosit materiale pirotehnice la stadion, fiind ilegal. Mai multe persoane, fani ai CSA Steaua, Dinamo și Rapid, au fost arestate și duse la audieri.

UTA – FCU 3-2 | Vali David a explicat eșecul de la Arad

17:05, 02.03.2024 - Antrenorul secund și totodata interimar al echipei FCU Craiova, Vali David, a fost dezamagit dupa insuccesul inregistrat la Arad, 2-3 cu UTA. Acesta considera ca baieții sai au facut mare risipa de efort și ca și-au dorit foarte mult sa obțina un rezultat pozitiv, dar ca atat s-a putut de aceasta data.…


Ce parere ai despre aceasta stire?