Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chirtoacă îl acuză pe Leancă de complicitate în furtul miliardului

Publicat:

Chirtoaca il acuza pe Leanca de complicitate in furtul miliarduluiФото: bloknot-moldova.mdCum credeți, vor fi trași la raspundere toți vinovații de furtul miliardului?- Da- Nu- Mi-e indiferentrezultatele sondajuluiPLR si PPEM au fost complici la furtul miliardului. Declarația aparține primarului municipiului Chișinau, și a fost facuta in cadrul unui interviu pentru .


Potrivit lui Chirtoaca, prin referendumul inițiat, reprezentanții PPEM nu vor decit sa o faca pe eroii, incercind astfel sa mușamalizeze participarea lor la furt.

„PLR…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, sancționata de SUA pentru complicitate cu Ilan Șor la destabilizarea Chișinaului

18:55, 12.06.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, a fost sancționata de Statele Unite ale Americii pentru ,,complicitate activa cu oligarhul condamnat fugar, Ilan Șor”, dar și partidul scos in fara legii- Șor” in cazul acțiunilor Kremlinului privind destabilizarea Chișinaului.

Oamenii lui Ilan Sor au blocat strada și s-au imbrancit cu polițiștii la vizita lui Antony Blinken la Chisinau

16:41, 29.05.2024 - Cateva zeci de persoane afiliate oligarhului fugar Ilan Sor au venit miercuri la intrarea in Chisinau dinspre aeroport, pentru a protesta fata de vizita secretarului de stat american, Antony Blinken, in Republica Moldova. Politia a intervenit in momentul in care protestatarii au vrut sa blocheze bulevardul si…

Va recunoaște Moldova statul Palestina? Cum raspunde șeful diplomației de la Chișinau

15:35, 27.05.2024 - Republica Moldova pledeaza pentru soluționarea pașnica a tuturor conflictelor, dar nu are vreo decizie in ceea ce privește recunoașterea sau nu a statului Palestina. Declarația aparține șefului diplomației moldovenești, Mihai Popșoi, facuta astazi la un club de presa.

R. Moldova vrea sa interzica activitatea partidului fugarului Ilan Șor pana dupa alegerile prezidențiale

20:25, 15.05.2024 - Ministerul moldovean al Justitiei a cerut, miercuri, unei instante din Chisinau sa impuna restrictii asupra activitatilor politice ale partidului pro-rus „Sansa” timp de sase luni, relateaza NewsMaker, potrivit News.ro. 

Partidele pro-ruse din Republica Moldova, reunite la Moscova pentru a crea o alianta impotriva Maiei Sandu

07:46, 22.04.2024 - Alianta, numita „Victorie” si afiliata oligarhului fugar Ilan Sor, isi propune sa o conteste pe presedinta Maia Sandu si guvernul pro-european de la Chisinau in alegerile care vor avea loc intre octombrie si mijlocul anului 2025. Intalnirea a avut loc la Moscova deoarece Sor, coordonatorul si si finantatorul…

Serebrian anunța cand vor fi aprobate compensațiile pentru fermierii din stinga Nistrului

21:10, 15.04.2024 - Autoritațile de la Chișinau vor compensa integral cheltuielile fermierilor ce au terenuri agricole amplasate dupa traseul Camenca-Tiraspol, care vor plati taxe vamale așa numitelor autoritaților din stinga Nistrului. Declarația a fost facuta de vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian, la o…

Oligarhul fugar Ilan Șor, din nou, la Moscova. Prorusul ataca Puterea de la Chișinau

20:30, 01.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care s-a ascuns in ultimii ani de justiția de la Chișinau in Israel, se afla din data de 25 februarie in capitala Rusiei, Moscova, afirma șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernauțeanu.

Ilan Sor a legat demersurile antiruse de dorința Chișinaului de a caștiga puncte politice in Occident

07:25, 20.03.2024 - Fugarul moldovean Ilan Sor leaga ”demersurile antiruse” ale președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, și ale Guvernului de dorința de a caștiga puncte politice in Occident. Astfel el a comentat pe canalul Telegram decizia autoritaților republicii de a declara un alt angajat al Ambasadei Rusiei drept…


Ce parere ai despre aceasta stire?