Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China şi Rusia îşi modernizează arsenalul nuclear mai rapid decît SUA, avertizează un oficial militar american

Publicat:

Un oficial militar american, responsabil de arsenalul nuclear, a avertizat in cadrul unei audieri in Congres ca China si Rusia isi modernizeaza armele si capacitatile nucleare mai rapid decat SUA, astfel ca este nevoie de investitii mai importante in infrastructura si apararea nucleara relateaza CNN.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

China a lansat o misiune spațiala pe fața intunecata a Lunii. SUA avertizeaza ca „programul spatial civil e de fapt un program militar”

15:55, 03.05.2024 - China a lansat vineri o sonda pentru a colecta esantioane de pe fata ascunsa a Lunii, o premiera mondiala, care ar reprezenta o mare reusita pentru ambitiosul program spatial al acestei tari, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Un oficial militar american avertizeaza ca ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei

07:30, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Ajutorul militar american nu va face posibila o ofensiva rapida a Ucrainei - OFICIAL

23:46, 25.04.2024 - "Ucrainenii isi rationalizeaza munitia de ceva vreme (...), asa ca rusii, pe scurt, au reluat initiativa", a declarat presei responsabilul militar american, sub rezerva anonimatului., relateaza AFP, citat de Agerpres.Ajutorul militar din partea aliatilor "le va permite ucrainenilor sa inceapa sa reia…

Ucraina avertizeaza ca va avea loc un „Al Treilea Razboi Mondial” daca va pierde razboiul și cere vot mai rapid in Congresul SUA

09:10, 18.04.2024 - Premierul ucrainean Denis Șmihal a declarat la BBC ca va avea loc un „Al Treilea Razboi Mondial” daca Ucraina pierde in confruntarea cu Rusia și cere Congresului SUA sa aprobe proiectul de lege pentru ajutor extern, blocat mai mult timp de republicani.

HARTA - Scenarii și ipoteze in cazul victoriei Rusiei in Ucraina

15:00, 17.04.2024 - Politicienii americani din Congres cred ca intarzierea ajutorului militar pentru Ucraina va conduce la o stagnare a ostilitaților și o inghețare a conflictului in razboul declanșat de Rusia, dar aceasta presupunere este complet falsa, potrivit Institutului pentru Studierea Razboiului, care a publicat…

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

Oficial ONU cere prevenirea escaladarii tensiunilor in Orientul Mijlociu

10:15, 06.02.2024 - Un inalt oficial al ONU a cerut luni „tuturor parților” sa previna o noua escaladare a tensiunilor in Orientul Mijlociu, la o reuniune a Consiliului de Securitate in care China și Rusia au acuzat Statele Unite ca ar alimenta conflictul, transmite Agerpres.ro. „Facem apel la Consiliu sa continue sa coopereze…


Ce parere ai despre aceasta stire?