Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China rămâne cel mai important partener comercial al Germaniei

Publicat:
China rămâne cel mai important partener comercial al Germaniei

Statele Unite ale Americii devin din ce in ce mai importante pentru Germania ca partener comercial , dar China ramane in continuare pe poziția de varf. La 253,1 miliarde de euro, volumul importurilor și exporturilor a fost cu doar 0,7 miliarde de euro mai mare decat comerțul cu marfuri cu SUA, care a ajuns la 252,3 miliarde. de Statistica al Germaniei a anunțat astazi ca anul trecut diferența, fața de valorile din anul trecut a fost de 50,1 miliarde de euro. Locul trei este ocupat de Olanda, cu exporturi și importuri in valoare totala de 214,8 miliarde de euro, in scadere de 5,5…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol si foto: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura pentru Klaus Iohannis. Americanii il sustin „pe deplin” pe Mark Rutte

19:20, 02.04.2024 - Pozitia SUA este ca il sustinem pe deplin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, a declarat ambasadorul SUA la NATO, exprimandu-si in acelasi timp „cel mai mare respect” pentru Klaus Iohannis. „Cred ca sunteti constienti de faptul ca pozitia SUA este ca il sustinem pe deplin pe Mark Rutte…

Lovitura pentru Iohannis. Americanii il sustine „pe deplin” pe Mark Rutte

16:45, 02.04.2024 - Pozitia SUA este ca il sustinem pe deplin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, a declarat ambasadorul SUA la NATO, exprimandu-si in acelasi timp „cel mai mare respect” pentru Klaus Iohannis. „Cred ca sunteti constienti de faptul ca pozitia SUA este ca il sustinem pe deplin pe Mark Rutte…

Date INS privind agricultura la nivel european

07:05, 31.03.2024 - Romania s-a clasat anul trecut pe locul al doilea in Uniunea Europeana, dupa Franta, la productia de seminte de floarea-soarelui, pierzand prima pozitie, ocupata in 2022 – potrivit datelor Institutului National de Statistica. Productia a fost mai mica anul trecut fata de 2022 cu 3,7%. Ca suprafata cultivata…

Romania, pe locul doi in UE la productia de floarea soarelui, in 2023, si pe primul loc la suprafata cultivata

11:55, 30.03.2024 - Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in Uniunea Europeana la floarea soarelui din punct de vedere al productiei obtinute, dupa Franta, pierzand prima pozitie ocupata in 2022, si pe primul loc ca suprafata cultivata, recolta totala situandu-se la 2,028 milioane de tone de pe o suprafata de 1,089…

Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in UE la productia de floarea- soarelui

18:30, 29.03.2024 - Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in Uniunea Europeana la floarea-soarelui din punct de vedere al productiei obtinute, dupa Franta. A pierdut prima pozitie ocupata in 2022. A fost pe primul loc ca suprafata cultivata, recolta totala situandu-se la 2,028 milioane de tone de pe o suprafata de…

Raport șocant: Muncitorii romani, tratați ca sclavii in Germania. Salarii sub minimul legal, concedieri fara preaviz, sume excesive pentru cazare

18:15, 28.03.2024 - Lipsa asigurarilor sociale, salariile insuficiente și presiunea din partea angajatorilor pentru un program de lucru excesiv raman obstacole majore in calea unei munci decente și a unei vieți echilibrate pentru muncitorii sezonieri. Raportul scoate la lumina aceste aspecte și pune in discuție necesitatea…

Romania, in topul țarilor din UE atunci cand vine vorba de pierderile de apa potabila

06:36, 23.03.2024 - Romania se afla in topul clasamentului privind pierderile de apa, cu un procent de aproximativ 40% de apa necontorizata si nefacturata, potrivit datelor puse la dispozitie de EurEau – Federatia Europeana a Asociatiilor Nationale de Servicii de Apa. Romania, Bulgaria si Italia, se afla in topul clasamentului…

CRIZA IN GERMANIA Mari companii germane din industria auto anunța restructurari masive și reduceri de personal

14:15, 16.02.2024 - Companiile germane se confrunta cu provocari fara precedent datorate schimbarilor tehnologice rapide, costurilor de capital in creștere și unei creșteri economice destul de anemica. Printre acestea, giganți precum Bosch, ZF, și SAP sunt forțați sa adopte masuri de austeritate severe, inclusiv restructurari…


Ce parere ai despre aceasta stire?