Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China poartă deja un „război neregulat” împotriva SUA. Principiile înarmării în „zona gri”

Publicat:

China se angajeaza deja intr-un razboi neregulat cu SUA in zona gri dintre pace si razboi ale carui aspecte sunt descrise de analize ale expertilor militari, scrie in news. com.au.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

AVERTISMENT: Ținta sunt tinerii! Guvernul Germaniei va lua masuri dure impotriva chinezilor de la Temu

16:11, 16.04.2024 - Cu doar cateva zile inainte de vizita cancelarului german, Olaf Scholz, in China, Guvernul Germaniei critica dur platforma chineza Temu pentru practici și stimulente manipulatoare. Guvernul federal indeamna la acțiuni consecvente impotriva platformei chineze Temu din cauza acuzațiilor de practici manipulatoare…

Tensiuni la un nivel fara precedent intre SUA și China: la Casa Alba se fac planuri de razboi

07:15, 12.04.2024 - Intr-un avertisment destinat clar Beijingului, presedintele american, Joe Biden, s-a angajat joi, in cursul unui summit fara precedent cu liderii japonez si filipinez, sa apere Filipinele in cazul unui "atac" in Marea Chinei de Sud, scrie AFP, informeaza Agerpres.

China a impus sancțiuni impotriva companiilor americane

15:21, 11.04.2024 - China a impus contramasuri impotriva companiilor americane General Atomics Aeronautical Systems și General Dynamics Land Systems pentru ca au vindut arme Taiwanului, a anunțat Ministerul chinez de Externe intr-un comunicat. "China a decis sa ia urmatoarele contramasuri impotriva General Atomics Aeronautical…

China a trimis 11 nave de razboi in jurul Taiwanului și a ridicat avioanele militare

11:35, 28.02.2024 - Unsprezece nave chineze au fost detectate in decurs de 24 de ore in jurul Taiwanului, a declarat miercuri Ministerul Apararii taiwanez, un record de la inceputul acestui an, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Pentru ce se pregatește China: razboi, revolte sociale sau o noua pandemie? Companiile iși infiinteaza propriile armate de voluntari

11:05, 21.02.2024 - Companiile chineze iși inființeza propriile armate de voluntari, lucru care nu s-a mai intamplat din anii 1970. Cel puțin 16 firme chineze importante, inclusiv un gigant din domeniul produselor lactate, au inființat astfel de armate in ultimul an, relateaza CNN.

Lula acuza Israelul de genocid și spune ca IDF poarta un razboi impotriva „femeilor și copiilor” din Gaza

16:55, 18.02.2024 - Presedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, a acuzat Israelul de „genocid” impotriva palestinienilor in Fasia Gaza si a facut o paralela cu exterminarea evreilor pusa in aplicare de regimul hitlerist.

Ungaria a blocat ultimele sancțiuni impotriva Rusiei! China ar avea și ea de suferit

08:01, 16.02.2024 - Uniunea Europeana pregatește cel de-al 13-lea set de sancțiuni impotriva Rusiei, la doi ani de la invadarea Ucrainei! Ca de fiecare data, pachetul de sancțiuni a fost blocat de Ungaria! Așadar, Ungaria se opune din nou sancțiunilor dictate de Uniunea Europeana Rusiei ! Vorbim despre cel de-al 13-lea…

Ungaria a blocat noul pachet de sancțiuni al UE impotriva Rusiei. Ce legatura are China cu decizia

18:25, 15.02.2024 - Ungaria a blocat aprobarea ultimului pachet de sancțiuni al Uniunii Europene impotriva Rusiei, din cauza prezenței companiilor chineze pe lista, potrivit Financial Times (FT), care a citat oficiali europeni, transmite kyivindependent.com.


Ce parere ai despre aceasta stire?