Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chile: Doi lei împușcați la o grădină zoologică, după ce un sinucigaș a sărit în cușca acestora

Publicat:

Doi lei au fost impușcați și un tanar grav ranit, dupa ce acesta a incercat sa se sinucida sambata, sarind in cușca felinelor de la gradina zoologica din Santiago de Chile, relateaza duminica DPA.

Barbatul, în vârsta de 20 de ani, s-a cațarat pe acoperișul cuștii, apoi s-a aruncat înauntru și s-a dezbracat sub privirile vizitatorilor.

La început, tânarul a fost ignorat de catre cei trei lei, însa ulterior a fost atacat dupa ce l-a provocat pe unul dintre aceștia, a indicat cotidianul .

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat de 53 de ani și-a dat foc in gradina, sub ochii fiului si nepotului. Tinerii au sarit imediat sa stinga incendiul din spatele casei

18:10, 04.05.2024 - Intr-o sambata tensionata, comunitatea din Giarmata Vii, in apropiere de Timișoara, a fost martora la un incident șocant, in care un barbat in varsta de 53 de ani și-a dat foc in propria gradina. 

Un barbat s-a autoincendiat in gradina casei sale. Fiul și nepotul au sarit sa-l salveze

17:15, 04.05.2024 - Un barbat de 53 de ani din localitatea Giarmata-Vii, limitrofa municipiului Timisoara, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, sambata, dupa ce s-a autoincendiat, potrivit Agerpres.

Cum incearca o gradina zoologica din Rusia sa-i „inspire” pe soldații lui Putin aflați in Ucraina

15:35, 01.05.2024 - O gradina zoologica din Rusia a anunțat pe rețeaua sociala VK ca a trimis doi pauni in Ucraina din dorința de a-i inspira pe soldații lui Putin. Postarea cu pricina a fost ulterior ștearsa, dupa ce internauții au inceput sa-l ironizeze in comentarii pe președintele rus, relateaza Business Insider.

O gradina zoologica a trimis pauni militarilor ruși din Ucraina, dar totul s-a transformat intr-un val de insulte la adresa lui Putin

15:11, 01.05.2024 - O gradina zoologica din Rusia a anunțat pe o rețea sociala ca a trimis doi pauni  in Ucraina, ca sa le lumineze viața de zi cu zi soldaților de pe front, dar apoi a șters postarea din cauza comentariilor care il insultau pe Vladimir Putin.

Chile inlocuieste Argentina ca gazda a Campionatelor Mondiale de velodrom din 2025

14:20, 25.04.2024 - Campionatele Mondiale de ciclism pe velodrom din 2025 vor fi organizate la Santiago de Chile (Chile) si nu la San Juan (Argentina), a anuntat miercuri Uniunea Ciclista Internationala, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

O gradina zoologica creeaza o 'Arca a lui Noe' pentru corali in scopul conservarii recifelor periclitate

22:56, 22.04.2024 - O echipa de scafandri de la o gradina zoologica din Tarile de Jos au demarat luni proiectul ''Arca lui Noe'' pentru corali, ca parte dintr-un efort global conceput pentru a conserva recifele de corali prin crearea unor populatii de rezerva in acvarii, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Boeing a transmis operatorilor aerieni sa verifice comutatoarele scaunelor avioanelor 787 Dreamliners

08:55, 17.03.2024 - The Air Current, o publicatie din industria aviatiei, a relatat miercuri ca miscarea unui scaun din cabina de pilotaj este un punct cheie al anchetei referitoare la zborul cu probleme de luni. Boeing a declarat vineri ca a luat masura de precautie de a reaminti operatorilor un buletin de service din…

Un om de afaceri care avea legaturi stranse cu Romania s-a sinucis in Dubai. Motivul șocant pentru care s-a aruncat in gol de la etajul 55

08:50, 21.02.2024 - Joel Fenelon Joseph, un cunoscut om de afaceri, nascut in Haiti, s-a sinucis. Barbatul s-a aruncat de la balconul luxosului sau apartament situat la etajul 55.Joel s-a nascut in Haiti, dar se mutase cu locuința in Dubai, unde a intrat de tanar in lumea afacerilor. A devenit un antreprenor de succes.…


Ce parere ai despre aceasta stire?