Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chef Cătălin Scărlătescu s-a calificat în finala sezonului special Chefi la cuţite cu familia Binh

Publicat:

Emotii mari pentru cele trei familii care au intrat aseara, alaturi de chefii Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu in bucataria Chefi la cutite, in primul battle al sezonului special. Razboiul culinar a fost impartit in doua probe, iar bucatarii in tunici rosii, coordonati de , au fost cei care au castigat aceasta prima etapa. In prima proba de marti seara, familiile au fost provocate sa puna in fata juratilor, reporterilor si prezentatorilor Observator preparate specifice unui picnic, demne de standardul dish-urilor Chefi la cutite.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Richard Abou Zaki, imagini induioșatoare cu fiica lui dupa finala sezonului 13 Chefi la cuțite. Cum s-a filmat langa micuța

17:35, 16.05.2024 - Chef Richard Abou Zaki a „topit” inimile fanilor din mediul online cu o postare induioșatoare in care apare fiica lui, dupa finala sezonului 13 Chefi la cuțite. Cei doi s-au filmat in timp ce transmiteau un mesaj copleșitor.

Alina și Cristin Tomi s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Mi-a placut foarte mult momentul acesta”

10:21, 23.04.2024 - iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și in cel de-al zecelea episod, cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti care mai de care mai talentați.

Sașa Panzaru s-a calificat direct in finala sezonului 16 iUmor. „Daca ȋmi pierd locul de munca, dau vina pe voi!”

17:35, 15.04.2024 - iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și in cel de-al noualea episod, cu momente artistice inedite și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti care mai de care mai talentați.

Ventrilocii Daniele și Naimana s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor

20:55, 01.04.2024 - Cel de-al șaptelea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.

Cine este Alexandru Sautner de la Chefi la Cuțite. Are o experiența de peste 30 de ani in bucatarie

16:10, 22.03.2024 - Emisiunea Chefi la Cuțite a cunoscut modificari semnificative odata cu plecarea celor trei bucatari celebri: Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu. In locul lor sunt acum patru chefi: Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia. Chef Sautner este o figura noua in lumea televiziunii,…

Paul Szabo s-a calificat in finala sezonului 16 iUmor

18:05, 18.03.2024 - Cel de-al cincilea episod iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.

Sasha Ciobanu s-a calificat in finala sezonului 16 iUmor

17:45, 11.03.2024 - Cel de-al patrulea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat aseara la Antena 1 si care a condus clasamentul audientelor la nivelul publicului urban a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti…

Razboiul dintre Antena 1 si cei trei Chefi continua. Decizia de ultim moment luata de Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu

21:35, 07.03.2024 - Razboiul dintre Antena 1 si cei trei Chefi continua. Dupa ce Antena 1 i-a dat in judecata pe cei trei chefi dupa plecarea lor din emisiune, aceștia au reacționat. Și de data aceasta, lupta se da tot in instanța, semn ca cei trei bucatari vor sa se faca dreptate. Cei trei chefi dau Antena in […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?